ЗОШ №10, ЗОШ №18 та угорницька ЗОШ - переможці шкільного турніру "Кубок міського голови та НФК "Ураган" + ФОТО

Шостий за ліком футзальний марафон шкільних змагань завершився! 21 березня відбувся довгоочікуваний фінал Шкільного турніру з футзалу на "Кубок міського голови та НФК "Ураган", тож не дивно, що цей день повнився шаленими емоціями, відчайдушною жагою до перемоги та приємними миттєвостями.

Отож, фінальний день розпочався з матчу "Бронзової ліги", в рамках котрої за 15 000 гривень призових боролася ЗОШ №2 та Угорницька ЗОШ. Рівний батл впродовж двох таймів не визначив переможця (2:2), тому розставляла всі крапки над "і" серія пенальті – 3:2 на користь Угорницької ЗОШ. 

Далі в боротьбу включилися команди "Срібної ліги" - ЗОШ №22 та ЗОШ №18, у підсумку іменита 18-та школа з "сухим" рахунком 9:0 перемогла свого візаві та вже вчетверте (!) виборола грошовий приз, цього разу – 25 000 гривень. 

Особливо гаряче було на спортивному майданчику під час батлу "Золотої ліги" між найсильнішими командами проекту! Незважаючи на те, що ЗОШ №10 та СШ №1 не перший раз зустрічаються у фіналі, інтриги було багато. Тим паче, що суперники були неймовірно мотивовані. Ще б пак! СШ №1 докладала всіх зусиль, щоб нарешті здобути Кубок, а ЗОШ №10, звісно, хотіла вдруге підтвердити свої чемпіонство. Останній це вдалося. Мінімальна перевага – 3:2 таки дала змогу вихованцям 10-ї школи знову тріумфувати! 

Звісно, у фінальний день не обійшлося і без привітальних слів Президента НФК "Ураган" - Олександра Бубена, який висловив подяку не тільки командам-учасницям, а й партнерам турніру, які весь шлях до здійснення дитячих мрій пройшли пліч-опліч з організаторами. Це – АТ "Укрексімбанк", "Прикарпатський торговий дім", компанія "U-TEAM", "АХА Страхування", магазин "Спортландія", гуртівня канцтоварів "Ваш партнер", Івано-Франківський національний медичний університет, Інститут вертебрології та реабілітації, друкарня "Фоліант", кінотеатр "Космос", Парк веселих розваг, будівельна компанія "Благо", компанія "Віза-Вторма", Будівельна компанія "Спілка забудовників", депутату обласної ради Богдану Солянику, магазину "Smarthome", ФОП Хемій Ю.І., фабриці іграшок "Левеня". Не зраджували Шкільному турніру медіа-партнери: "402 канал", радіо "Західний полюс", газета "Репортер", інтернет-портали sport.if.ua та firtka.if.ua

Розділяли дитяче свято й освітяни - спеціаліст з питань загальної середньої освіти управління освіти та науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Тамара Жилюк. Безперечно, активно підтримували нас та свої школи батьківські та педагогічні колективи, вболівальники.

Приємно, що фінал турніру став підсумком не тільки футзальних досягнень, а й творчих, адже саме на урочистому закритті стали відомі імена переможців чотирьох конкурсів креативу. Кращими вболівальниками стали школярі Гімназії №2, кращими черлідерами – ЗШ №12, які отримали подарунки від кінотеатру "Космос" та сучасні акустичні системи. Були відзначені й інші активні групи підтримки – ЗОШ №21, ЗОШ №26 та ЗОШ №13, які отримали подарунки від "Спортландії", фабрики іграшок "Левеня" та солодощі від ПТД. 

Переможницею конкурсу саморобок та власницею планшета стала Ірина Щербина (ЗШ №7), яка представила в’язану ігрову форму та рюкзак. Відзначеним був й Антон Кобзей (СШ №5) – переможець конкурсу творчих робіт, і був нагороджений ще одним планшетом. Втім й інші конкурсанти були відзначені пам'ятними дипломами, подарунками від гуртівні канцтоварів "Ваш партнер", та іграшками від "Левеня". 

Не залишилися без уваги і найкращі футзалісти шостого шкільного турніру з футзалу. Засіданням колегії тренери визначили переможців у таких номінаціях:

Кращий бомбардир "Бронзової ліги Укрексімбанку" - Євген Дубина, ЗОШ №26 (8 голів)
Кращий бомбардир "Срібної ліги" - Владислав Калин, ЗОШ №18 (22 гола)
Кращий бомбардир "Золотої" ліги" - Максим Федорко, СШ №1 (14 голів)
Кращий гравець "Бронзової ліги Укрексімбанку" - Роман Бойцан, Угорницька ЗОШ
Кращий гравець "Срібної ліги" - Богдан Редушко, ЗОШ №9
Кращий гравець "Золотої" ліги" - Денис Хмельовський, СШ №1
Гравець-відкриття турніру – Віталій Козенок, ЗОШ №2

Відзначили і кращого тренера змагань – Олега Жолкевича, який у подарунок отримав сертифікат від Інституту вертебрології та реабілітації. 

Урочисте закриття Шкільного турніру відзначилося феєрією емоцій та подарунків від партнерів та організаторів - кожна команда-учасниця отримала солодкі подарунки від Прикарпатського торгового дому, рюкзаки, диплом учасника, індивідуальні плакати від друкарні "Фоліант", DVD-диск із найяскравішими моментами турніру.

Без призів не залишилася фіналісти та переможці, які окрім медалей, дипломів, подарунків від партнерів турніру були нагороджені футбольною формою, футзальними м’ячами та абонементами на атракціони Парк веселих розваг. Однак, найбільш очікуваним став подарунок для тріумфаторів – Кубки-красені та сертифікати на 80 000, 25 000 та 15 000 гривень призових для ЗШ №10, ЗШ №18 та Угорницької ЗШ відповідно. 

Відтак, під радісні акорди дитячих усмішок, аплодисментів та "золотого" салюту завершився шостий шкільний турнір з футзалу на "Кубок міського голови та НФК "Ураган". Але ми не прощаємося, адже нас очікує ще Ліга Шкільних Чемпіонів, яка об’єднає переможців шкільного турніру із всіх куточків Прикарпаття!

Отож, слідкуйте за анонсами! Великий старт – 27-28 березня! Івано-Франківськ представлятиме відразу дві найсильніші команди - ЗШ №10 та СШ №1. Не пропустіть! Попереду дуже "спекотна" футзальна весна! 

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!