ЗШ № 10 – володар Суперкубку НФК Ураган + ФОТО

У понеділок, 7 листопада, масштабний соціальний проект "Шкільний турнір з футзалу" повернувся на терени Прикарпаття! Це вже шості за ліком змагання, які цьогоріч пройдуть не тільки під патронатом НФК "Ураган", а й міського голови. Дитячий турнір, який щороку здійснює шкільні мрії, у сезоні 2016/2017 подарує ще більше шансів на омріяну перемогу – в рамках "Золотої", "Срібної" та "Бронзової" ліг юні спортсмени виборюватимуть 80 000, 25 000 та 15 000 призових. До речі, за втішний "бронзовий" трофей футзалісти змагатимуться під патронатом багаторічного партнера – "Укрексімбанку".

У нестримний вир боротьби порине 29 загальноосвітніх шкіл міста, тож розпочався турнір урочистим відкриттям та представленням учасників, які й змагатимуться один з одним впродовж всього навчального року. Звісно, привітав всіх присутніх головний ініціатор змагань - Президент НФК "Ураган" Олександр Бубен, який побажав дітям успіху та перемог. Надзвичайно приємно, що вітали юних та завзятих спортсменів начальник управління спорту Івано-Франківської ОДА Орест Оклієвич, директор департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Смаль. 

Розділяли з НФК "Ураган" дитяче свято і спеціаліст з питань загальної середньої освіти управління освіти та науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Тамара Жилюк, друг й партнер клубу – директор компанії "UTEAM" Тарас Гурик, директор Коледжу фізичного виховання Любомир Пасічняк. Як завжди підтримували свої шкільні колективи адміністрації навчальних закладів міста та директори. Не залишилися осторонь свята дитячого футзалу й гравці команди "Ураган" – Василь Баланик та Ігор Корсун.

І вже за хорошою традицією відкриття ознаменувалося багатьма сюрпризами. Учасників Кубку НФК "Ураган" радували своїми виступами прикарпатські таланти, а це вихованці спеціалізованої ДЮСШ №1 зі спортивної гімнастики під керівництвом Андрія Бірюкова. Вразили й кращі черлідери минулого сезону – танцювальний колектив "Усмішка" (ЗШ №13), який під керівництвом Олександри Хлабати виконав ритмічну постановку запального гімну шкільного турніру. 

Відкриття турніру було по-справжньому яскравим та феєричним, адже подарувало ще й видовищний матч за Суперкубок. На спортивному майданчику зустрілися фіналісти сезону 2015/2016: чинний чемпіон ЗШ №10 та фіналіст турніру СШ №1. Боротьба була справді шаленою та відчайдушною, втім титулована ЗШ №10 довела свою перевагу, і з рахунком 7:3 виборола перемогу. Приємним подарунком для команд-учасниць Суперкубку стали не тільки дипломи та медалі, а й подарункові сертифікати від партнера – мережі швидкого харчування "Chicken Hut". 

А шкільний марафон на "Кубок міського голови та НФК "Ураган" тільки розпочинається, і хто знає, кому усміхнеться удача в сезоні 2016/2017?! Тому до зустрічі на щосуботніх іграх, які стартують вже найближчої суботи, 12 листопада, в ФОК Медуніверситету, що по вул. Целевича, 34. Приходьте, адже на спортивному майданчику вируватимуть нестримні емоції та баталії, які й даруватимуть своїм учасникам тільки позитивний настрій.

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!