Друга ліга. «Фінал чотирьох». Анонс півфінальних поєдинків

Сьогодні у Запоріжжі стартує «Фінал чотирьох» чемпіонату України серед команд Другої ліги. Для подальшого розвитку футзалу в України це – дуже важлива подія, тому оминути її неможливо. Тим більше, якщо зауважити, що фінальна стадія пройде у місті, яке славиться своїми футзальними традиціями, але, на жаль, поки що не має своєї команди в Екстра-лізі. Але такі події, як Суперкубок України, «Фінал чотирьох» чемпіонату України серед ВНЗ та нинішній «Фінал чотирьох» Другої ліги, безумовно, є дуже цікавими для запорізьких любителів футзалу. Тому, можна сказати сміливо, що їм буде, на кого і на що подивитись.

У першому півфіналі зустрінуться «М’ясна традиція» та «Княжий Ринок». «Княжичі» - єдині представники Західної України, які потрапили до фінальної стадії змагань. Але «жовто-зелені» налаштовані зробити все для того, щоб вирвати звання чемпіона Другої ліги у представників Дніпра та Запоріжжя. Щоправда, зробити це можуть завадити деякі кадрові проблеми, які перед цим були у львів’ян. Однак, незважаючи на це, саме львівська команда є фаворитом у грі з «м’ясниками». Чому? Тому що у галицьких футзалістів побільше досвіду саме таких важливих поєдинків. Та і зіграні вони непогано. Однак, у той же час «М’ясна традиція» здатна на сюрпризи. Тому, від цієї команди можна чекати несподіванок. Тим більше, дніпровці гратимуть майже вдома – у сусідній Запорізькій області. Тому, «м’ясники», звісно, теж бажають вийти до фіналу, щоб зустрітися там або з «АРПІ», або з «Катеринославхлібом», адже у «М’ясної традиції» з цими двома командами старі рахунки. Отже, стимул у дніпровців є, тепер залишається втілити його у життя.

«М’ясна традиція» (Дніпро) – «Княжий Ринок» (Львів)
21 квітня 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 18.00.

Фактичний господар «Фіналу чотирьох» - «АРПІ» - буде намагатися здолати опір такої потужної (принаймні, за аматорськими мірками та за рівнем гравців) команди, як «Катеринославхліб». Хоча у «АРПІ» також непоганий склад, і у Олександра Моргунова є можливість ним варіювати. В принципі, цей поєдинок можна назвати протистоянням двох рівних суперників. Обидві команди добре вивчили одна одну під час матчів групового етапу Другої ліги, та і на Всеукраїнському фіналі Аматорської футзальної ліги України вони теж зустрічались. Тому, приховувати їм нема чого. Тому, тут, скоріше за все, результат буде невідомий до кінця матчу. І це додає другому півфіналу додаткової інтриги.  

«АРПІ» (Донецьк/Запоріжжя) – «Катеринославхліб» (Дніпро)
21 квітня 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту «Зпаоріжалюмінбуд» - 20.00.

Нагадаємо, що матч за третє місце та фінал чемпіонату України серед команд Другої ліги відбудуться 22 квітня о 13.00 та о 15.00 відповідно.  

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!