Друга ліга. Група 3, на старт!

У четвер у стінах Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка візьме старт група 3 вітчизняної Другої ліги з футзалу

Новий проект під назвою «Друга ліга» вже масово крокує футзальними просторами України. Група 3, де зібрані представники Сум та області, останньою починає свій турнірний шлях. Ми ж вирішили перед стартом познайомити вас зі складом учасників.

«Сумихімпром-СДПУ» (Суми)

Студентська команда педагогічного університету протягом багатьох років веде відчайдушну боротьбу з «СумДУ» за звання кращої не лише у місті чи області, а й по всій Україні. Підопічні тренерського дуету Кравченко/Гладов завжди славилися своїм характером, волею до перемоги і завзятістю до останньої хвилини, не дивлячись на результат. 

У команді поступово відбулася зміна поколінь, однак на цей турнір обмежень особливо немає, тому варто чекати повернення таких досвідчених гравців, як Олександр Яценко та Дмитро Баранник. Не виключена поява не майданчику і одного з лідерів ПФК «Суми» Дмитра Богачова, який не проти в зимове міжсезоння допомогти рідній команді.

ФК «Краснопілля» (Краснопілля, Сумська область)

Лідер вищої ліги чемпіонату АРМФС також випробує свої сили на всеукраїнському рівні. За складом «Краснопілля» виглядає дуже впевнено. Такі люди, як Сергій Шатерний, Олександр Стрибак і Андрій Пацюк мають колосальний досвід ігор на рівні Вищої та Першої ліг чемпіонату України, а якщо додати сюди і стабільно грає воротаря Віктора Кириленка, то картина вимальовується для краснопільців досить перспективна. Інша справа, як воно буде на майданчику, суперники хоч і місцеві по більшому рахунку, але мотивація буде вже дуже висока.

«Локомотив» (Конотоп)

Новачком у цьому квартеті стане команда з Конотопа, яка раніше не виступала ні під егідою АРМФС, ні, тим більше, АФУ. «Залізничники» представлені в основному виконавцями, граючими на великому полі. У нинішньому сезоні команда виступала у Першій лізі чемпіонату Сумської області під назвою «Колос».

Серед гравців, звичайно, виділяється персона Едуарда Ожога, який встиг пограти в еліті українського футзалу за івано-франківський «Ураган» та інші клуби. Сумські вболівальники напевно його пам'ятають за виступами в «СумДУ» кілька років тому. Крім місцевих футзалістів, ряди «Локомотива» поповнив Роман Кролевецький, який грав за ще одного представника Сумщини в Першій лізі шосткинський «Імпульс».

Як нам повідомив Едуард Ожог, в рамках підготовки конотопчане провели три товариські матчі і здобули три перемоги. На жаль, не вдалося зіграти проти того-таки «Імпульсу», на шляху в Конотоп автобус зламався і команда просто не доїхала до місця призначення. Як і всі учасники, «Локомотив» заявляє про боротьбу за вихід далі, поганий той солдат, який не хоче стати генералом.

«СумДУ U-19» (Суми)

Срібний призер чемпіонату України у своєму віці виходить на всеукраїнську арену вже у змаганнях на загальних засадах. Звичайно, якщо ознайомитися з заявочним листом, не всі гравці підходять під категорію до 19 років, однак кілька досвідчених виконавців колективу точно не завадять.

Серед гравців, які встигли пограти в першому складі сумчан, варто звернути увагу на Антона Волошина та Романа Шаповала. У Першій лізі зірок з неба вони не зривали, лише іноді виходячи на майданчик. Тому, в змаганнях серед команд Другої ліги вони повинні довести собі і Сергієві Песоцькому, що вони готові грати на більш високому рівні.

Більшу частину команди складають гравці перших-других курсів, які роблять перші кроки у футзалі. Для них це апробація своїх сил і можливість заявити про себе не тільки на футбольних полях або дитячо-юнацьких турнірах. Не обійшлося і без точкового вливання досвідчених виконавців. Олександр Шумило буде граючим тренером, а Олексій Тюрін, колись студент ВУЗу, має додати впевненості на майданчику. Що вийде з цього експерименту, дізнаємося вже в четвер після гри з «Сумихімпромом-СДПУ».

За матеріалами офіційного сайту Асоціації розвитку міні-футболу Сумщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!