Друга ліга: очікувані перемоги Віза-Вторми та Княжого Ринку

У групі 1 Другої ліги відбулись матчі 3 туру. Обидва поєдинки проходили у Львові, тому цей тур можна сміливо назвати «львівським». Але порадувати львівських вболівальників змогла тільки одна місцева команда – «Княжий Ринок». Але спочатку – трохи про матч мід львівською «Енергією-2-ЛДУФК» та івано-франківською «Віза-Втормою».

Ще до початку цього поєдинку команди перебували на діаметрально протилежних місцях в турнірній таблиці. Зважаючи на це, і навіть на не найкращому резиновому покритті майданчику СКІФ, «Віза-Вторма» виглядала грізним фаворитом даного протистояння.

Свою беззаперечну перевагу над суперником франківці почали демонструвати одразу з перших хвилин поєдинку. Гостям вдалося забити швидкий гол і повністю затиснути свого суперника на його частині майданчика. Молоді «студенти» «Енергії» центр майданчика переходили не так часто, клас однієї команди був на голову вищий, аніж у другої.

За увесь перший тайм «Віза-Вторма» лише завдяки хорошій грі воротаря львів’ян Войтовича у ворота суперника забила лише три «сухі» голи. У відповідь господарі не змогли протиставити нічого.

Другий тайм поєдинку перетворився лише на формальність – залишалося запитання з яким рахунком «Віза-Вторма» здобуде свою третю перемогу поспіль у чемпіонаті другої ліги. У другому таймі обидві команди уже грали більше у відкритий футзал, та навіть у такій грі молодій команді Ігоря Чорнобая було не під силу на рівних протистояти фавориту з Івано-Франківська. Якщо відверто, то попри пропущені 9 голів у матчі, воротаря Назара Войтовича можна вважати одним з кращих у складі «Енергії-2». Якби не Войтович, у ворота господарів могло влетіти значно більше голів.

До слова, у другому таймі Назар Войтович часто підключався до атак своєї команди як п’ятий польовий гравець, однак дивідендів з цього було мало. Єдине на що награли «енергетики» у другому таймі – гол престижу від Олега Гасюка.  

Програвши у трьох матчах поспіль, «Енергія-2-ЛДУФК» замикає турнірну таблицю групи 1 другої ліги. «Віза-Вторма», не помітивши свого суперника у Львові, лідирує зі стовідсотковим результатом – 9 очок зі стількох можливих. 

«Енергія-2-ЛДУФК» (Львів) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – 1:9 (0:3)
«Енергія-2-ЛДУФК»:
Войтович, Штогрин, Гасюк, Головатюк, Теліковський, Колесник, Данканич, Федик
«Віза-Вторма»: Орищук, Подолюк, Паньків, Веприк, Уграк, Москалик, Сікач, Горбатий, Перепічка, Кушецький
Голи: Гасюк (35) – Уграк (2), Кушецький (7), Сікач (15, 33), Москалик (23), Паньків (29, 38), Перепічка (34), Веприк, (37_
Попередження: Войтович (19)

Львівський «Княжий Ринок» здобув свою другу перемогу у чемпіонаті другої ліги. Перемога львів’янам у цьому матчі далася на класі. Молодих та амбітних суперників з другої команди «Урагана» вдалося дотиснути лише у другому таймі.

Перша половина матчу, як і увесь матч загалом, пройшов за переваги «княжичів». Втім, недооцінка молодих 15-17 річних хлопців з школи «Урагана» мала місце у цьому матчі. «Княжий Ринок» довго знаходив свою гру у цьому поєдинку, відповідно забити у  ворота молодих франківців ніяк не вдавалося. Доволі часто у цьому поєдинку граючому тренеру господарів Євгенові Москвіну доводилося змінювати одну з двох ігрових четвірок у своїй команді. Моментами щось вдавалося, моментами – ні, однак відчувалося, що гол у ворота Тараса Левандівського лише справа часу. До слова, голкіпер «Урагана-2» провів дуже хороший поєдинок і неодноразово виручав свою команду від неминучого взяття воріт.

Обережна гра обох команд з перевагою «Княжого Ринку» не особливо радувала вболівальників на трибунах Палацу спорту «Галичина». Вони хотіли хліба і видовищ – голів і їх якомога більше. Старання, терпіння і труд команди Юрія Костишина увінчався успіхом – перший тайм «Ураган-2» вистояв на нуль. Більше того, у деяких моментах гості навіть могли самі відкривати рахунок у матчі.

У другому таймі матчу усе стало на свої місця: «Княжий Ринок» зусиллями Назара Фурди таки розхитав оборону суперника. Маючи перевагу в один гол, «княжичі» продовжували тиснути на ворота суперника, однак «Ураган-2» при першій можливості біг в контратаку. Молоді франківці старалися, однак одного бажання їм виявилося замало. Все-таки проти них діяли чимало майстровитих гравців, які свого часу пройшли школу вищої ліги чемпіонату України.

У матчі проти «Урагана-2» за «Княжий Ринок» дебютував Юрій Когут. Саме він розпочав гольову атаку своєї команди, коли Назар Фурда оформив дубль. У цьому епізоді йому асистував Василь Скрильов.

За 4 хвилини до завершення матчу гості грали з п’ятим польовим гравцем. Юні франківці старалися як могли, однак бодай на один гол у цьому матчі їх не вистачило. Більше того, Назар Яцишин та Володимир Лаба своїми влучними ударами у порожні ворота встановили остаточний рахунок у матчі.

Обігравши «Ураган-2», «Княжий Ринок» наразі посідає друге місце в турнірній таблиці групи 1 другої ліги (6 очок). Попереду івано-франківська «Віза-Вторма», яка після трьох турів чемпіонату йде без очкових втрат (9 очок). Ймовірно, доля першого місця групи визначиться у Львові, коли «Княжий Ринок» і «Віза-Вторма» знову зійдуться в очному протистоянні.

«Княжий Ринок» (Львів) - «Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) – 4:0 (0:0)
«Княжий Ринок»:
Стасюк - Дудаш, Скрильов, Москвін, Гриншпун, Мацик, Ковалишин, Лаба, Яцишин, Фурда, Когут, Цибик
«Ураган-2-КФВ»: Левандівський - Масевич, Завертаний, Душинський, Довгань, Сенюк, Негела, Гнатковський, Муравський, Данилишин, Їжаковський
Голи: Фурда (26, 32), Яцишин (38), Лаба (40)       
Попередження: Дудаш (32).

За матеріалами сайту galinfo.com.ua

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!