Назар Яцишин – про матч Віза-Вторма – Княжий Ринок

Враженнями від поєдинку "Віза-Вторма" - "Княжий ринок" поділився виконуючий обов'язки головного тренера нашої команди - Назар Яцишин:

-В першу чергу приємне враження склалось від організації самого поєдинку. Все було організовано на високому рівні, прийшло багато вболівальників, атмосфера була майже така, як в Екстра-лізі.

По грі, то команда "Віза-Вторма" заслужено перемогла, помітно, що суперник добре підготовлений, колектив - зіграний, має більше ігрової практики, аніж ми, тому, можливо, це вдалося взнаки. По суті - це для нас тільки друга офіційна гра, а "Віза-Вторма" вже давно стартувала в Кубку України, та і ще виступає в чемпіонаті області. Саме тому вони виглядали більш впевнено, а нашим молодим гравцям бракує ще досвіду ігор з такими командами. Відзначив би ще також те, що досі травмовані такі гравці, як Цибик, Чабан, а також я і ще два гравця команди приїхали з застудою.

Важко входили в гру, суперник діяв більш агресивно і швидше, створював багато моментів. За відсутності головного тренера - Євгена Москвіна - було вирішено рішення ще в першому таймі грати з п'ятим польовим. У першу чергу, це робилося для того, щоб збити темп гри і відсунути гру від наших воріт. З п’ятим польовим дещо вдалося вирівняти гру в другому таймі. Тим не менше, незважаючи на поразку, вважаю, що нічого страшного не сталось, ми програли хорошій досвідченій команді. Шкода, що так мало таких команд, як "Віза-Вторма" в нашій зоні, адже в іграх з такими командами молоді гравці будуть прогресувати.

Готуємось далі,тим більше повернувся вже Москвін, видужує Цибик та Чабан,та і, думаю, ще після першого кола підсилимось двома досвідченими гравцями.

Ігор Воробій, спеціально для прес-служби Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!