Ігор Борсук: «ХІТ» перемагає за рахунок єдності»

Під час трансляції матчу 15 туру «ХІТ» - «Титан-Зоря» капітан столичної команди Ігор Борсук, який пропускав гру через дискваліфікацію, приєднався до коментатора матчу Лева Галушко і в прямому ефірі відповів на його запитання:

— Ігоре, вітаємо Вас. Важко дивитися матч своєї команди на трибуні?
— Чесно кажучи, дуже незвично. На трибуні переживаєш, хвилюєшся. Хлопці наші молодці, в першому таймі добре виглядали. Реально, бойова гра. І «Титан-Зоря» теж дуже добре виглядала, грала агресивно. Наші хлопці молодці, дуже цікавий футзал. З родиною на трибунах дивимося, вболіваємо, переживаємо.

— Через травми і дискваліфікації у «ХІТа» зовсім незвичне поєднання першої четвірки. Що скажеш про гру стартового квартету?
— Видно, що їм трохи важкувато, але хлопці працюють, стараються. Так, у нас випала ціла група гравців, але у нас всі футзалісти рівні, кожен може замінити кожного. Просто так склалися обставини – Сергій Журба захворів, у мене дискваліфікація, Діма Шувалов і Діма Медвідь травмовані. Але є інші хлопці, в принципі, мені подобається, з боку добре виглядають, рухаються. І Женя Юнаков, і Сергій Шевченко, і Віталік Дзюба, і Сергій Чепорнюк, молодці, стараються, так і друга четвірка теж. Ми за рахунок єдності перемагаємо, так що в першому таймі мені хлопці сподобалися.

— У січні в «ХІТ» перейшов Віталій Дзюба, що думаєш про його гру?
— Так, Віталій молодий хлопець, йому лише 21 рік, перспективний, під прапори збірної України викликається. Це реально хороший футзаліст, відповідальний, дисциплінований. Мені дуже імпонує його гра. Я вважаю, що він ще обкатається з такими гарними і, головне, досвідченими футболістами, як Сергій Чепорнюк, Сергій Журба, Євген Юнаков, Сергій Шевченко, і він отримає неоціненний досвід, і це буде великий плюс. Він ще виросте, як футзаліст, і надалі він може стати лідером команди.

— Скоро кубковий матч-відповідь проти «Продексіма», скоро плей-офф Екстра-ліги, як настрій у команді перед вирішальною частиною сезону?
— Настрій у нас хороший, готуємося до матчів у звичайному режимі, тренуємося. А завдання з нас ніхто не знімав – перемога в кожному матчі і в кожному турнірі. І ось через цю гру в чемпіонаті готуємося до битви в Кубку, адже у нас дуже важкий суперник - херсонський «Продексім». Вони на виїзді переграли івано-франківський «Ураган» 3:2, а «Ураган» вдома дуже сильно грає. Але херсонці показали, що для них це не проблема, і вони в хорошій формі підходять до відповідної кубковій грі проти нас, тому буде дуже важко. Але ми будемо грати на перемогу, головне, щоб у нас лазарет зменшився, всі швидше відновилися. Щоб ми в бойовому складі приїхали у Херсон. Потрібно проходити далі, буде важко, але ми будемо старатися.

За матеріалами офіційного сайту ФК «ХІТ» (Київ) 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!