Ігор Борсук: У таблицю будемо дивитись навесні

Капітан київського «ХІТа» Ігор Борсук розповів про настрій у команді після п'яти перемог у Екстра-лізі і поділився своїми очікуваннями перед матчем 6-го туру Екстра-ліги проти «Титан-Зорі»:

— Ігоре, наскільки несподіваним для команди, і для Вас особисто, став такий впевнений старт «ХІТа» в Екстра-лізі?
— На даний момент всього зіграно п'ять турів, так що можна сказати, що чемпіонат тільки набирає хід. Тому, ми не особливо звертаємо увагу на турнірну таблицю. Ми йдемо від гри до гри. Вивчаємо майбутнього суперника, серйозно готуємося до кожного матчу. У таблицю будемо дивитися вже навесні. Поки ж, ми задоволені своєю грою, і рухаємося далі до намічених цілей.

— За рахунок чого команді вдалося здобути п'ять перемог поспіль?
— У нашій команді підібралися гравці високого рівня, хлопці перейнялися однією ідеєю. Від матчу до матчу ми намагаємося додавати, і не дивитися на якому місці команда-суперник. Ставимося до кожної з них з повагою, влаштовуємо перегляди ігор майбутнього суперника, аналіз їх сильних і слабких сторін. І вже на майданчику ми намагаємося реалізувати план на гру, і поки все виходить.

— У грі з «Соколом» всі чотири голи забила наша перша четвірка. Можна сказати, що ви знайшли спільну мову і зігралися?
— Чесно кажучи, нам є над чим працювати. Звичайно ж, є шорсткості в нашій грі. Думаю, ми зігралися відсотків на шістдесят. Головне, що на результат працює вся команда. Наприклад, у Чорноморську, в матчі проти «Юні-Ламана» з семи наших голів – п'ять забили гравці другої четвірки. Так що, в тій грі у них пішла гра, а з «Соколом» у нас. Важливо й про оборону не забувати. Надійно грати і в захисті потрібно, а попереду у нас завжди шанси будуть забити.

— В найближчу суботу на вас чекає битва на виїзді з «Титан-Зорею», які думки про майбутній матч?
— В четвер перед вечірнім тренуванням у нас запланований перегляд ключових моментів ігор за участю «Титан-Зорі», який підбирає для нас головний тренер Олег Лук'яненко. Але з тих оглядів, що я вже бачив, звичайно ж, виділяється перемога над «Локомотивом» з рахунком 5:0. І хоча писали, що це велика сенсація, я подивившись відео-нарізку, скажу, що все по ділу. Це говорить про те, що суперник непростий. І матч у Львові з діючими чемпіонами з «Енергії» це довів – вони видали потужний другий тайм, після невдалої першої половини. І я дійсно вважаю, що це дуже хороша команда, тим більше що їх завжди добре підтримують місцеві вболівальники. Так що, нас чекає важкий матч, але ми будемо намагатися показати свою кращу гру і здобути шосту перемогу в чемпіонаті.

— Що буде найважливішим у цій зустрічі?
— Найважливіше — психологічно підготуватися до битви. Думати тільки про перемогу, виконати установку тренера, згуртуватися навколо спільної ідеї і тоді все у нас вийде.

За матеріалами офіційного сайту ФК «ХІТ» (Київ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!