Продексім – ЛТК/ІнБев/НПУ. Перед матчем

Перед поєдинками другого туру чемпіонату України серед команд Екстра-ліги ми вирішили спитати у головних тренерів клубів, які настрої панують у них перед черговими поєдинками. У поле нашого зору потрапили тренери «Продексіма» та «ЛТК/ІнБев/НПУ» Ігор Москвичов та Валерій Туркін, а також гравець херсонської команди В'ячеслав Чуднов

В'ячеслав Чуднов, гравець МФК «Продексім» (Херсон):

- Після поразки в Хмельницькому ми опустилися на землю...Те, що ми вважаємося одними з фаворитів, потрібно, як кажуть, доводити на ділі, а в нашому випадку - в кожній грі. Але нічого страшного не сталося. Ми, засучивши рукави, будемо наполегливо працювати і прагнути перемагати в наступних іграх і, що важливо, показувати хорошу якість гри. З «ЛТК/Інбев/НПУ» нас чекає важкий матч. Ця команда чимось схожа на «Сокіл», тому, проаналізувавши свої помилки, ми дуже постараємося взяти три очки.

Ігор Москвичов, головний тренер МФК «Продексім» (Херсон):

- Ми готуємось до цієї гри як до звичайної календарної. Хлопці проаналізували свою гру проти «Сокола» та хотять довести, що на поразку ми точно не заслуговували.

- В'ячеслав Чуднов сказав, що за стилем гри «ЛТК/ІнБев/НПУ» нагадує «Сокіл». Що Ви можете сказати про це?
- Я не бачу в цьому нічого дивного, адже ще нещодавно «телефоністів» тренував нинішній наставник «Сокола» Роман Ковальчик. Тому, команди і грають у схожому стилі. Ми знаємо, як грати проти «ЛТК/ІнБев/НПУ».

- Чи всі здорові у команді?
- Є деякі кадрові проблеми, але незважаючи на це, ми підходимо до гри у повній бойовій готовності.

- Минулого сезону «Продексім» можна було називати «домашньою» командою, оскільки херсонці здобували багато очок саме вдома. Чи триватиме така тенденція у цьому сезоні?
- У минулому сезоні нас розглядали як дебютантів, тому не всі ставилися до нас серйозно. Тепер ми вже команда з досвідом, і ми хочемо перемагати як вдома, так і на виїзді.

- Наскільки важливо для «Продексіма» здобути перемогу перед місячною перервою у чемпіонаті?
- Дуже важливо, тому що якщо ми програємо, то до початку жовтня будемо з нулем у графі «Очки», і це буде тиснути на хлопців психологічно. Тому, важливо перед перервою, пов'язаною з чемпіонатом світу, здобути три очки, а після поновлення чемпіонату – одразу взяти потрібний темп.

Валерій Туркін, головний тренер ФК «ЛТК/ІнБев/НПУ»:

- Команда до першої офіційної гри готувалась у звичному режимі. Настрій у колективі чудовий, і всі сповнені бажання вийти на паркет та перемогти «Продексім». Ми бачили приклад «Сокола», тому знаємо, за рахунок чого можна обіграти херсонців.

- Ваша команда не грала у першому турі, оскільки поєдинок проти «ХІТа» перенесли на 1 жовтня. Які у цьому є плюси та мінуси?
- Мінус є у тому, що хотілося вже минулої суботи вийти у першій офіційній грі чемпіонату, бо хлопці скучили за футзалом. Але з іншого боку – в нас був зайвий тиждень для того, щоб ретельніше підготуватися до гри з «Продексімом».

- Минулої суботи Ваші підопічні програли житомирському «Атлету» у фіналі «Кубку Незалежності». Чи відійшли гравці від тієї поразки?
- Та поразка нас згуртувала. Ми розібрали ту гру і зрозуміли наші помилки, які тепер, сподіваюсь, повторювати не будемо.  

- Ми всі пам'ятаємо драматичну чвертьфінальну серію плей-офф проти «Продексіма». Чи є у команди бажання взятии реванш за ту поразку?
- Ті поєдинки вже стали історією, а ми готуємось до нового матчу. Ніякої жаги реваншу немає. Але ми налаштовуємось на те, щоб вивезти з Херсона три очки.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

При підготовці інтерв'ю використані матеріали офіційного сайту МФК «Продексім» (Херсон)

Фото Ігоря Супкарьова

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!