Віталій Дзюба: «ХІТ» має одну мету: вигравати та боротися за трофеї + ФОТО

Екс-капітан «ЛТК/ІнБев/НПУ» Віталій Дзюба зовсім недавно перейшов в «ХІТ», і на правах оренди гратиме за столичну команду до кінця цього сезону. Віталій вже встиг дебютувати за «ХІТ» в першому матчі 1/8 фіналу Кубка України проти херсонського «Продексіма», а потім у складі збірної України з футзалу зіграв у другому товариському матчі проти діючих чемпіонів Європи іспанців. Прес-служба ФК «ХІТ» розпитала новачка клубу про те, з якими думками він прийшов у команду, і які ставить завдання:

— Віталіє, з якими думками Ви перейшли в «ХІТ», які цілі ставите перед собою?
— Я прийшов у «ХІТ», щоб допомогти команді досягти поставлених цілей, поборотися за чемпіонство і кубок України. Хочу своєю грою приносити користь клубу. І я радий, що мені випала така честь спробувати свої сили у такій сильній команді, з такими сильними партнерами.

Моя особиста мета – прогресувати, щоб тренер довіряв в кожному матчі, і щоб наша команда вигравала.

— Як виник варіант з «ХІТом»?
— Мені зателефонував головний тренер ФК «ХІТ» Олег Дмитрович Лук'яненко і запитав, чи є у мене бажання спробувати свої сили в «Хіті», я відповів: «Звичайно ж, є». І потім вже президент ФК «ХІТ» Володимир Анатолійович Котляр зв'язався з нашим керівництвом і все швидко вирішилося. Я радий, що не було ніяких проблем, керівники «ЛТК/ІнБев/НПУ» пішли назустріч і велика подяка їм за це. 

— Ви зараз наймолодший у клубі гравець, як Вас прийняли в команді?
— Вік всього лише цифра, хлопці в «ХІТі» не надають значення, що я молодший на десять-дванадцять років деяких партнерів по команді. На майданчику всі рівні.

Прийняли мене добре, з багатьма я знайомий з ігор в чемпіонаті. Коли я прийшов на перше тренування, познайомився з усіма хлопцями, ми поговорили, і я зрозумів, що у нас одна мета – вигравати і боротися за трофеї.

На тренуваннях вони мене підтримують, і я впевнений, що з таким ставленням один до одного у нас все вийде.

— В минулу неділю Ви зіграли проти іспанців, як оціните гру збірної України?
— Збірна України зіграла по своїм можливостям, у другому матчі ми були дуже близькі до перемоги над іспанцями, на жаль, трохи не вистачило нас в кінцівці. Але все одно, всі хлопці молодці, билися, порадували українських вболівальників. По своїй грі скажу, що спочатку, коли вийшов у старті, трохи хвилювався, але потім вдалося впоратися з хвилюванням і зіграти в свою гру. Правда, беру провину за другий пропущений гол на себе, моя помилка була. Зараз головне — зробити правильні висновки після цих матчів і пробитися на Чемпіонат Європи-2018. 

— Останнє питання. У регулярному чемпіонаті Екстра-ліги залишилося зіграти чотири тури, потім буде плей-офф, і кубкові баталії. Як Ви вважаєте, що буде найважливішим для команди в кінцівці сезону?
— Найважливіше – налаштовуватися на перемогу в кожному матчі, не дивитися на суперника. Для нас не важливо, з ким ми граємо, потрібно боротися за перемогу в кожній грі. Бути один за одного, згуртованими, і тоді все у нас вийде.

За матеріалами офіційного сайту ФК «ХІТ» (Київ) 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!