Екстра-ліга. 1-й тур. Енергія - Кардинал-Рівне. Анонс від сайту UA-Футбол

Чемпіонат України з футзалу. Екстра-ліга. 1-й тур.
"Енергія" (Львів) – "Кардинал-Рівне" (Рівне)

20 серпня 2016 року. Львів. Спорткомплекс "Галичина" - 13.00.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз: 3:1

Чемпіон України, львівська "Енергія", розпочинає новий сезон не в найкращому настрої. Воно і зрозуміло – така поразка, як від "Локомотива" в Суперкубку України, запам'ятається надовго, і не скоро її можна буде стерти з пам'яті. Однак, підопічним Валерія Легчанова це потрібно зробити якомога швидше, оскільки на носі вже стартовий поєдинок чемпіонату проти "Кардинала". Так що, львів'янам потрібно зібратися з силами, щоб почати чемпіонат на мажорній ноті.

Всі ми чудово пам'ятаємо, як у минулому сезоні "Енергія" відходила після болючих поразок. Причому, відходила так, що суперники фактично потрапляли під гарячу руку. Як буде в цьому сезоні? Якщо Валерій Легчанов правильно налаштує своїх підопічних, то "кардиналам" тоді не позаздриш. А якщо врахувати, що "енергетики" будуть грати вдома, то шанси рівнян зменшуються вдвічі.

Тим не менш, у підопічних Сергія Піддубного все-таки є шанси застати зненацька діючих чемпіонів України. Якщо порівнювати нинішній "Кардинал" і той, який був у минулому сезоні, то теоретично той склад, який у рівненської команди є зараз, повинен бути сильніше, ніж той, який був у минулому році, коли "Кардинал" був більш схожим на аматорську команду, а не на професіональну. Прийшли гравці, які вже мають хороший досвід виступів у Екстра-лізі. Крім того – повернувся Фаренюк, який повинен стати одним з лідерів оновленого "Кардинала". Наскільки це допоможе гостям у матчі проти "Енергії" - побачимо вже під час гри.

Втім, незважаючи на те, що "кардинали" не є фаворитами у цій парі, є всі підстави вважати, що вони зможуть дати "енергетикам" серйозний бій. Згадаємо минулий рік: тоді, коли ці команди грали у Львові, рівняни цілком реально могли вивезти перемогу із столиці Галичини. Проте, підопічні тоді ще Максима Павленка змогли вирвати перемогу на характер і завдяки тому, що у рівненських опонентів просто не вистачило сил. Тепер сил у гостей повинно вистачити, і Легчанову потрібно це враховувати, якщо він хоче, щоб його "Енергія" розпочала захист чемпіонського титулу з домашньої перемоги.

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!