Екстра-ліга. 1-й тур. Сокіл - Продексім. Анонс від сайту UA-Футбол

Чемпіонат України з футзалу. Екстра-ліга. 1-й тур.
"Сокіл" (Хмельницький) – "Продексім" (Херсон)

20 серпня 2016 року. Хмельницький. Спорткомплекс Національної поліції – 14.30.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз: 1:4

Нехай "Спортлідер+" і змінив назву на "Сокіл", але протистояння з "Продексімом" від цього нічого не втратить. Може, навіть і придбає. Адже підопічні Романа Ковальчика будуть прагнути здобути перемогу у своєму першому офіційному поєдинку під новою назвою. Щоправда, суперник для цього, звичайно ж, не найкращий, адже "Продексім" - бронзовий призер минулого чемпіонату України і один з фаворитів нинішнього сезону. Однак, хіба це повинно зупиняти хмельничан? Думається, що навряд чи це має бути приводом для того, щоб передчасно здаватися на милість фавориту?

Швидше, навпаки – "соколята" горітимуть бажанням реабілітуватися перед своїми вболівальниками за четверте місце за підсумками минулого сезону. А де це ще зробити, як не в поєдинку проти свого кривдника? Так що, подоляни будуть дуже сильно мотивовані на цей поєдинок. І Роман Ковальчик, безумовно, знайде для своїх підопічних потрібні слова. Тому, можна не сумніватися в тому, що "Сокіл" підійде до поєдинку з "Продексімом" у всеозброєнні.

Судячи з передсезонних поєдинків, "Продексім" зараз перебуває в дуже хорошій формі. І херсонської команди, відповідно, можна очікувати ще більшого підйому – як в плані гри, так і результату. А це означає, що в матчі проти "Сокола" "Продексім" напевно почне зі стартових хвилин діяти першим номером. Не виключається той варіант, що буде швидкий забитий гол, який лише посилить тиск з боку підопічних Ігоря Москвичова. Принаймні, на передсезонному "Кубку Свободи", який проходив саме в Хмельницькому, "мельники" грали приблизно в такому ключі. І ніхто не здивується, якщо "біло-блакитні" зіграють у такому стилі і в цей раз. Тим більше, їм потрібно виправдовувати статус фаворита не тільки в цьому матчі, але і в чемпіонаті. У цьому плані у гравців "Сокола", звичайно, є невелика перевага – на них не тисне зазначений вище статус. Але чи допоможе це подолянам?

Сенсацій у цьому поєдинку навряд чи можна чекати команди зараз знаходяться в дещо різних "вагових категоріях". Однак, все-таки залишимо хоча б п'ять відсотків для несподіваних результатів. Адже у футзалі може бути все. Хто знає – може, "Сокіл" все-таки спробує нас здивувати?

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!