Екстра-ліга: анонс 14 туру

Новорічні свята закінчуються, і до нас повертається великий футзал. А саме – Екстра-ліга. У цей уїк-енд ми станемо свідками матчів 14 туру. І, зважаючи на останні події, ми маємо повне право чекати несподіваних результатів.  

Розпочнеться 14 тур у Покровському. Причому, на відміну від інших поєдинків, цей буде зіграний 12 січня. Можливо, якби зараз на посту головного тренера «Титан-Зорі» залишився Віталій Соломка, який, нагадаємо, залишив свою посаду на початку січня, то можна було би казати, що «титани» готові дати бій «Енергії» або навіть зробити те, що зробили з «Локомотивом». Однак, зараз команду до двобою з «енергетиками» у якості в. о. головного тренера готував капітан «Титан-Зорі» Павло Пічкуров. В принципі, тренерський досвід у Павла є. Нагадаємо, що саме Пічкуров очолював «ЮВІКО», коли дніпровська команда стала чемпіоном Аматорської футзальної ліги України. Тепер капітан «Титан-Зорі» зможе показати свій тренерський талант на більш високому рівні, до того ж – у поєдинку проти колишнього клубу. Це, мабуть, головна інтрига протистояння між «Титан-Зорею» та «Енергією».

«Титан-Зоря» (Покровське) – «Енергія» (Львів)
12 січня 2017 року. Покровське. Спорткомплекс «Юність» - 12.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), М. Подраний (Житомир), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: С. Степаненко (Покровське)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)

Вже кілька років поспіль «Ураган» розпочинає календарний рік домашнім матчем. Так, останні два роки «ураганівці» починали грали перші матчі після новорічних свят проти «Титан-Зорі» та «Енергії». І ці поєдинки підопічні Івана Скіцка програвали. Тепер же «дракони» знову починатимуть новий рік вдома, але – грою проти «Кардинала». Чи означає це, що тепер результат буде іншим? Можливо. Але треба враховувати той факт, що «Кардинал» - дуже непоступлива команда, яка здатна створити сенсацію. І господарям майданчику треба бути обережнішими у грі з рівнянами, які матимуть свою мотивацію в цій грі. Однак, у той же час не забуваємо про те, як потужно «Ураган» грає у цьому сезоні вдома. Тому, підопічним Сергія Піддубного точно не позаздриш. Однак, якщо гостям вдасться втілити у реальність свій план на гру, то у них будуть шанси на те, щоб вивезти очки з Івано-Франківська.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
14 січня 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 12.00.
Арбітри: Г. Гора (Київ), Б. Кіндій (Розділ), В. Гронський (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)

У Херсоні відбудеться перший топ-матч 2017 року. «Продексім», звісно, дуже хотітиме здобути перемогу в рідних стінах і, тим самим, зробити подарунок рідним вболівальникам. А от щодо «Локомотива», то всі ми пам’ятаємо, що «залізничники» не дуже вдало завершили минулий рік. Тому, їм дуже важливо буде розпочати цей рік на мажорній ноті. І саме з таким настроєм підопічні Євгена Ривкіна поїдуть у Херсон. А коли «Локомотив» над мотивований, то його мало що зупинить. От і побачимо, чи під силу це буде зробити «Продексіму».

«Продексім» (Херсон) – «Локомотив» (Харків)
14 січня 2017 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 12.00.
Арбітри: Р. Лутій (Київ), І. Овчинніков (Запоріжжя), С. Черноусов (Херсон)
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)
Суддівський спостерігач: О. Банасько (Київська обл.)

Лідер чемпіонату, столичний «ХІТ», розпочне 2017 рік матчем у Хмельницькому. Нагадаємо, що хмельницький клуб у цьому поєдинку ще перебуватиме під санкціями. Що стосується спортивної складової цього двобою, то буде цікаво подивитись на те, як лідер регулярного чемпіонату розпочне 2017 рік. Адже, як відомо, багато що залежить від першої проведеної гри. Однак, треба враховувати і той факт, що вдома «Сокіл» грає дуже впевнено, що підтвердила гра проти «Локомотива». Але немає сумнівів у тому, що головний тренер «ХІТа» підготувався до гри проти «соколят» і знає, чим здивувати авторитетного Романа Ковальчика.

«Сокіл» (Хмельницький) – «ХІТ» (Київ)
14 січня 2017 року. Хмельницький. Спорткомплекс Нацполіції – 12.00.
Арбітри: П. Кравцов (Рівне), О. Білащенко (Чернігів), С. Подворний (Хмельницький).
Хронометрист: Д. Божко (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)

І для «Юні-Ламана», и для «ЛТК/ІнБев/НПУ» очна зустріч буде важливою. Чорноморці матимуть одну з останніх реальних можливостей здобути свою першу перемогу в Екстра-лізі. Чому ми наголошуємо акцент саме на цьому? Тому що далі здобути бодай би якісь очки підопічним Сергія Бутенка буде складніше. Що стосується «ЛТК/ІнБев/НПУ», то для об’єднаної команди перемога важлива у контексті боротьби за восьму позицію в турнірній таблиці з «Кардиналом». Якщо рівняни втратять очки у матчі з «Ураганом», то «телефоністам» треба кров з носу перемагати у Чорноморську, аби залишити «кардиналів» позаду себе. Тим більше, результат в Івано-Франківську на той момент вже буде відомим. Тим більше, що у Чорноморську з командою вже буде Валерій Туркін, який деякий час не тренував своїх підопічних у зв’язку з сімейними обставинами – до двобою з «Юні-Ламаном» гравців «ЛЬК/ІнБев/НПУ» готував Андрій Голякевич. Як це позначиться на грі гостей – побачимо вже під час поєдинку.

«Юні-Ламан» (Чорноморськ) – «ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ)
14 січня 2017 року. Чорноморськ. Палац спорту «Юність» - 13.00.
Арбітри: А. Ноєв (Запоріжжя), А. Швець (Харків), О. Ткач (Чорноморськ)
Хронометрист: Є. Докучаєв (Чорноморськ)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: МФК «Локомотив» (Харків)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!