Екстра-ліга. Анонс 3-го туру

У п’ятницю, 7-го жовтня, відновлюється чемпіонат України серед команд Екстра-лізі. Протягом трьох днів будуть зіграні усі п’ять поєдинків третього туру. Зазначимо, що у нинішньому чемпіонаті це вперше, коли тур розтягнеться аж на три дні. Тому, любителям футзалу буде, що подивитись.

А розпочнеться тур у Львові. «Енергія» готується до виступу в Кубку УЄФА, тому зіграє свій поєдинок 3-го туру раніше за інших, аби мати час для підготовки до старту в єврокубку. Суперником львів’ян буде представник одеської області – «Юні-Ламан», який поки що не здобув жодного очка у Екстра-лізі. Але я підопічних Сергія Бутенка був час для того, щоб проаналізувати свої помилки. І якщо гості вірно зробили аналіз, то вони, скоріше за все, дадуть бій «енергетикам». Але у цьому матчі увага, безумовно, буде прикута саме до львівської команди. Це буде генеральна репетиція перед домашніми матчами Основного раунду Кубка УЄФА, тому підопічні Валерія Легчанова будуть робити все для того, щоб зробити собі хороший настрій перед єврокубковими баталіями.

«Енергія» (Львів) – «Юні-Ламан» (Чорномроськ)
7 жовтня 2016 року. Львів. Спорткомплекс «Галичина» - 16.00.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Херсонський «Продексім» поїде в гості до «Титан-Зорі». Поєдинки між цими командами завжди проходять у цікавій та напруженій боротьбі. І ця зустріч не має стати виключенням. Тому, від цієї дуелі ми очікуємо відсутності компромісів, як таких. Тут буде йти боротьба до останньої секунди. Особливо це стосується «Продексіма», який після двох поразок на старті чемпіонату мав зробити певні висновки, адже херсонська команда перед стартом сезону розглядалась як один з його фаворитів. І тепер «біло-блакитним» доведеться надолужувати втрачене. Тому, права на помилку «мельники» не мають.

«Титан-Зоря» (Покровське) – «Продексім» (Херсон)
8 жовтня 2016 року. Покровське. Спорткомплекс «Юність» - 13.00.

Один з цікавих матчів цього туру має відбутись у Харкові. Місцевий «Локомотив», який є одним з двох лідерів чемпіонату після двох турів, спробує зміцнити своє лідерство у поєдинку з непоступливим «Соколом». Зввісно, «Локомотив» є фаворитом у цій парі. Але за той місяць, поки у нашому Екстра-лізі не було поєдинків, Роман Ковальчик явно встиг підготувати «соколят» саме до цього поєдинку. Тим більше, у «залізничників» деякі гравці були задіяні у складі збірної на чемпіонаті світу в Колумбії. Тому, треба подивитись, у якому стані вони зараз увійдуть у поновлений чемпіонат. І, зважаючи на ці деталі, ми можемо очікувати на несподіваний результат за підсумками матчу.

«Локомотив» (Харків) – «Сокіл» (Хмельницький)
8 жовтня 2016 року. Харків. Палац спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи – 14.00.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Два поєдинки цього туру відбудуться у Києві. Один з них – у спорткомплексі ЦСКА, де «ХІТ» прийматиме івано-франківський «Ураган». У цих команд цікава історія стосунків. «ХІТ» та «Ураган» двічі зустрічалися на різних стадіях Кубка України протягом минулих сезонів. І два рази перемогу святкували підопічні Олега Лук’яненка. Але це було тоді, коли в «Урагана» був дуже молодий склад. Зараз, коли «дракони» підсилилися кількома відомими та досвідченими гравцями, є всі підстави вважати, що «Ураган» може внести свої поправки у історію взаємостосунків з «ХІТом» та вивезти з Києва ту кількість очок, яка їх влаштує. Однак, не будемо забувати про те, що «ХІТ» зараз після двох перемог поспіль, здобутих протягом тижня, на ходу. І кияни зроблять усе можливе для того, щоб продовжити свою переможну ходу, а також гонитву за «Локомотивом».

«ХІТ» (Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
9 жовтня 2016 року. Київ. Спорткомплекс ЦСКА – 13.00.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Заключний матч туру відбудеться також у Києві, але на іншому майданчику – у спорткомплексі НПУ ім.. Драгоманова. Туди у гості до «ЛТК/ІнБев/НПУ» завітає «Кардинал-Рівне». Рівняни після двох поразок на старті мають виправляти ситуацію. У «телефоністів» ситуація трохи краще, але відстань у три пункти змусить підопічних Валерія Туркіна грати на максимумі. Тим більше, для них це буде перший домашній матч. Тому, вони докладатимуть усіх зусиль, аби перемогти. Тим більше, не будемо забувати, що «ЛТК/ІнБев/НПУ» та «Кардинал-Рівне» є потенційними конкурентами за місце у плей-офф. Тому, боротьба до кінця тут забезпечена.

«ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
9 жовтня 2016 року. Київ. Спорткомплекс НПУ ім.. Драгоманова – 14.00.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!