Екстра-ліга: анонс четвертих матчів півфінальної серії

Прес-служба Асоціації футзалу України пропонує Вашій увазі анонс четвертих матчів півфінальної серії чемпіонату України серед команд Вищої ліги «Екстра-ліга». Нагадаємо, що після трьох зіграних поєдинків львівська «Енергія» та харківський «Локомотив» виграють у київського «ХІТа» та херсонського «Продексіма» з однаковими рахунками у серіях – 2:1.

Як і передбачалося, нелегка виїзна перемога стала для «Енергії» не тільки ковтком свіжого повітря, але і допомогла у психологічному плані. Те ж саме можна сказати і про майбутній четвертий поєдинок півфінальної серії. Перемігши у третій грі, «Енергія» впритул наблизилася до фіналу. І підопічні Валерія Легчанова мають на меті оформити путівку до фіналу саме у рідних стінах. Що ж, перший крок вони зробили. І якщо «зелено-білі» зіграють у такому ж ключі знову, то у «ХІТа» будуть великі проблеми. Тому, підопічним Олега Лук’яненка треба буде з перших хвилин диктувати свої умови гри. Тоді у киян будуть козирі для того, щоб перевести гру в п’ятий матч, який тоді вже відбудеться у Києві. Тобто, столичним футзалістам треба буде вже з перших хвилин грати у більш атакуючий футзал. А для того треба бути більш гострішими та тактично продуманими, оскільки «енергетики» вже знають, як треба грати проти своїх візаві. А ще гостям треба дуже уважно зіграти в обороні. Адже третій матч показав, що проблеми у задній лінії «ХІТа». Можна, звичайно, сподіватись на майстерність Владислава Лисенка, але краще спробувати належним чином зіграти у захисті, щоб нівелювати небезпеку біля своїх воріт. А там і атакувати потім буде значно легше. Тому, можна сказати, що для «ХІТа» у четвертій грі на кону стоятиме все, або нічого. Втім, як і для «Енергії».

«Енергія» (Львів) – «ХІТ» (Київ)
7 травня 2017 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 12.00.
Арбітри: О. Кухарь (Кривий Ріг), П. Кравцов (Рівне), С. Подворний (Хмельницький)
Хронометристи: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва – Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

Якщо подивитись на результат третього поєдинку між «Локомотивом» та «Продексімом», то може скластися враження, що херсонська команда досі перебуває у психологічній ямі після розгромної поразки у другому домашньому поєдинку. Можливо, така думка і має право на життя, оскільки судіть самі: не може команда, яка має амбіції та плани на фінал, програвати два матчі поспіль з рахунком 0:8. І це, звичайно, не може не відображатись на грі «мельників». Хоча не будемо забувати і про факт відсутності двох ключових гравців «Продексіма» - Бессалова та Ланка. Про це зазначав і наставник херсонців Ігор Москвичов. У четвертому матчі ці два гравці вже зможуть зіграти за свою команду. А це означає, що у Москвичова буде можливість варіювати складом, та і сама гра херсонської команди може змінитися в кращий бік. Але у той же час херсонцям треба зробити все для того, щоб виграти та перевести серію знову додому, щоб там зіграти вирішальний поєдинок. На майданчику «Локомотива» це, звичайно, буде зробити важко, особливо коли у «Локо» є «право на матч-бол». І якщо «мельники» не зіграють так, як у третій грі (а точніше, якщо вони не дадуть зіграти «залізничникам» у притаманну їм гру), то цілком можливий варіант, що рахунок у серії стане 2:2. У іншому випадку гостям доведеться вже вдруге боротися за «бронзу».  

«Локомотив» (Харків) – «Продексім» (Херсон)
7 травня 2017 року. Харків. Палац спорту «Локомотив» ім.. Г. Кірпи – 13.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), О. Іванов (Дніпро), Б. Кіндій (Розділ)
Хронометристи: О. Фесенко, Є. Динник (обидва – Харків)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)  

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: МФК «Локомотив» (Харків) 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!