Екстра-ліга: анонс матчів 10-го туру

«Сокіл» (Хмельницький) – «ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ)
15 грудня. Хмельницький. СК ГУНП 12:00. LIVE: Youtube

Після перерви, пов`язаної з матчами збірної, стартує друге коло чемпіонату України серед команд Екстра-ліги. У Хмельницькому в очному протистоянні зійдуться представники нижньої частини турнірної таблиці. Команда Романа Ковальчика нині йде сьомою і є першим претендентом на потрапляння до чільної шістки, маючи у своєму активі 10 очок.

У свою чергу, об`єднана команда з Житомира та Києва перебуває на останній сходинці. Втім, всі свої чотири очки підопічні Валерія Директоренка здобули в останніх двох турах, зігравши внічию з «АРПИ Запоріжжя» та здолавши «Титан».

Поєдинок першого кола у Житомирі між цими колективами завершився розгромною звитягою хмельничан – 6:1. Тож, чи вдасться їм повторити подібний результат на власному паркеті або ж «пивовари» продовжать свою вдалу серію. Дізнаємося вже завтра. 

 «ХІТ» (Київ) – «АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.)
15 грудня. Київ. СК ЦСК ЗСУ. 12:00. LIVE: Youtube АФУ

У Києві лідер турнірної таблиці намагатиметься продовжити свою переможну серію у протистоянні з передостанньою командою чемпіонату. Підопічні Максима Павлюка мають у своєму активі лише одну перемогу за результатами першого кола. Тож, відступати їм немає куди.

Водночас кияни, здолавши «Кардинал-Рівне», команда Дмитра Шувалова зуміла повернути собі чільну позицію у турнірній таблиці. Поєдинок стартового кола між цими суперниками завершився перемогою столичного колективу з результатом 4:2. Втім, у Києві кожен з опонентів ставитиме перед собою максимальні завдання. Кияни намагатимуться продовжити лідирувати в Екстра-лізі, а запоріжці спробують обійти «Епіцентр К-Авангард». 

«Епіцентр К-Авангард» (Одеса) – «Продексім» (Херсон)
15 грудня. Одеса. СК «СКА» 12:00. LIVE: Youtube АФУ

В Одесі підопічні Федіра Пилипіва зійдуться з чинним чемпіоном України. У першому колі херсонці не мали проблем зі своїми опонентами, здолавши останніх з результатом 4:1. Втім, одесити давно завоювали статус команди, яка вдома вміє сильно грати з лідерами. Зокрема, минулоріч поєдинок у Південній Пальмірі завершився саме на користь одеситів.

Ще одним важливим аспектом є турнірне становище суперників. Ані 4 місце «мельників», ані 8 позиція «будівельників» не влаштовують як одних, так і інших. Тож, очікуємо безкомпромісну боротьбу за надважливі очки у південноукраїнському дербі. 

«Енергія» (Львів) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
15 грудня. Рівне. СК ДЮСШ №4. 13:00. LIVE: телеканал «XSPORT»​ та Youtube АФУ

Один з центральних матчів туру відбудеться у Рівному. Нагадаємо, що перше номінально домашнє для «Кардинала-Рівне» протистояння між цими командами відбулося у Львові. Тоді підопічні Станіслава Гончаренка повели ударну другу половину зустрічі і після 0:1 за результатами першого тайма, здобули перемогу – 5:1.

Нещодавно львів`яни здолали своїх опонентів у рамках Кубка ліги і спробують повторити приємний для себе результат в Екстра-лізі. Втім, щоб продовжити перебувати серед трійки лідерів «кардиналівцям» потрібні лише три очки. Натомість, «енергетики» не зможуть піднятися вище у турнірній таблиці, а у разі поразки ризикуватимуть опинитися поза шісткою лідерів. Тож, як одні, так інші спробують завершити це протистояння на свою користь.

«Титан» (Покровське) – «Ураган» (Івано-Франківськ)   

15 грудня. Покровське. СК «Юність»​. 13:00. LIVE: Facebook та Youtube АФУ

На Дніпропетровщині відбудеться ще один поєдинок між двома представниками верхньої шістки. Покровці нині йдуть шостими, здобувши 12 очок за підсумками першого кола. Натомість, івано-франківці мають 19 пунктів і нині замикають трійку лідерів.

Попередній очний поєдинок між командами завершився вольовою перемогою підопічних Максима Павленка, які схилила шальки терезів на свою користь після перерви, завершивши зустрічі з результатом 3:1 на свою користь.

«Ураган» нині є найрезультативнішим клубом чемпіонату, тож, намагатимуться покращити свою забивну серію. Натомість, підопічні Олега Зозулі спробують втримати своїх опонентів та нав`язати їм свій стиль гри.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!