Екстра-ліга: анонс матчів 10 туру

У чемпіонаті України серед команд Екстра-ліги матчами 10 туру розпочнеться друге коло регулярного чемпіонату. Пропонуємо Вашій увазі анонс цих поєдинків.

Чинний чемпіон України, херсонський «Продексім», проводитиме у Житомирі генеральну репетицію перед матчами Елітного раунду Кубку УЄФА, які відбудуться наступного тижня. Нагадаємо, що підопічним Ігоря Москвичова доведеться зіграти в Угорщини, де їх суперниками стануть місцева «Раба ЕТО Дьйор», а також італійський «Лупаренсе» та білоруська «Столиця». Але перед цим «мельники» зіграють у Житомирі проти «ІнБев/НПУ». Херсонці не дуже вдало завершили перше коло – двома поразками поспіль. Тому, перед виїздом у Дьйор їм, звичайно, хотілося б зіграти більш вдало. Але «ІнБев/НПУ» теж має на меті взяти три очки. «Пивоварам» зараз дуже потрібні заповітні пункти до турнірної таблиці, якщо вони хочуть закріпити свої позиції у топ-вісімці. До того ж, підопічні Валерія Директоренка сповнені бажання не тільки дати бій чемпіону, а й перемогти його. Тим більше, вони гратимуть у рідних стінах. Отже, це зайва мотивація для об’єднаної команди.  

«ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – «Продексім» (Херсон)
18 листопада 2017 року. Житомир. ФОК – 12.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), І. Якимишин (Львів), А. Загоруйко (Житомир)
Хронометрист: О. Макарець (Житомир)
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ: «XSPORT»

Лідер чемпіонату, хмельницький «Сокіл», прийматиме одного з аутсайдерів чемпіонату. Хоча по грі навряд чи можна називати «Епіцентр К Авангард» аутсайдером. Однак, поки що у підопічних Кирила Красія є гра, проте немає того результату, який хоче бачити керівництво клубу. Тим не менш, одесити, мабуть, все-таки знаходяться на правильному шляху. Але у той же час представникам Південної Пальміри доведеться пройти черговий іспит. Звичайно, з одного боку у «будівельників» буде бажання взяти реванш за розгромну домашню поразку в матчі першого туру і довести, що це була прикра випадковість. Але зупинити «Сокіл» на його рідному майданчику буде вкрай важко. Це навіть не вдалося чинному чемпіону України, «Продексіму». Однак, якщо одесити будуть грати у свою гру, то у «Сокола» можуть виникнути проблеми.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
18 листопада 2017 року. Хмельницький. Спорткомплекс Нацполіції – 12.00. 
Арбітри: О. Кухар (Кривий Ріг), О. Хомич (Луцьк), Д. Божко (Хмельницький)
Хронометрист: М. Куцак (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачеве)

Поєдинки між «Кардиналом» та «Енергією» завжди були, є і, мабуть, будуть принциповими. Особливо коли рівняни грають вдома. І чергове протистояння цих команд у Рівному не має бути винятком. Тим більше, зараз «кардинали» поступово виходять на пік форми. А підсилення в особах Горпинича та Волянюка (особливо останнього) стало дуже доречним. Тому, враховуючи ці фактори, можна сказати, що «Енергії» у Рівному однозначно не буде легко. До того ж, не будемо забувати, що наразі «кардинали» та «енергетики» є сусідами по турнірній таблиці, маючи у своєму активі однакову кількість очок – по тринадцять. Тому, це буде не просто гра, а дуже принциповий бій за очки.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Енергія» (Львів)
18 листопада 2017 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00. 
Арбітри: О. Іванов (Дніпро), С. Подворний (Хмельницький), П. Кравцов (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)

Вдруге поспіль покровський «Титан» проводитиме домашній поєдинок у Запоріжжі. Нагадаємо, що домашня арена покровської команди – спорткомплекс «Юність» - до Нового року перебуватиме у ремонті. Тому, підопічні Дмитра Камека проводитимуть свої домашні ігри у Запоріжжі. Одну вже провели (обіграли «Епіцентр К Авангард»), тому був зроблений висновок, що запорізький Палац спорту «ЗАБ» - фартовий для Мельника та компанії. Тепер ця арена має довести свій фарт у матчі з «Ураганом», який після першого кола несподівано для всіх посідає останнє місце і поки що ніяк не може з нього вибратись. Тому, для підопічних Максима Павленка дуже важливо розпочати друге коло з виїзної перемоги над «Титаном». Наскільки ця місія буде вдалою – покаже сам поєдинок. А він буде важливим для обох команд. Принаймні, турнірне становище обох команд зобов’язує грати на перемогу. Про ситуацію щодо «Урагану» ми вже сказали, а от щодо «Титану», то тут набагато простіше. Покровці женуться за «Соколом», і в них є стимул та бажання змістити «соколят» з поточного першого місця. Тому, «титанам» теж є, заради чого перемагати.

«Титан» (Покровське) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
18 листопада 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 13.30. 
Арбітри: Г. Гора (Київ), О. Макаренко (Радомишль), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: В. Беляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: «Футзал Одеси»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!