Екстра-ліга: анонс матчів 11 туру

В останній уїк-енд листопада в українській Екстра-лізі відбудуться матчі 11 туру. Після цього чемпіонат України піде на невеличку перерву, пов’язану з матчами збірної України проти збірної Італії у Харкові. А поки що – пропонуємо Вашій увазі анонс 11 туру Екстра-ліги.  

Або «Ураган» переможе і зможе посунути когось зі своїх конкурентів за місце у плей-оф, або «Сокіл» ще більше зміцнить своє лідерство. Звичайно, можна сказати, що є і третій варіант – нічия. Однак, навряд чи обидві команди будуть згодні на цей результат. Обом колективам потрібна перемога. Особливо «Урагану». Гра вдома проти лідера Екстра-ліги – це особливий стимул. А для «Урагану» і його нинішньому стані – тим більше. Тому, для підопічних Максима Павленка ця гра стане викликом, а для самого наставника «драконів» - можливістю довести випадковість поразки у Запоріжжі, коли три очки, здавалося, вже були у кишені. Про «Сокіл» у цьому контексті, мабуть, варто сказати те, що у підопічних Романа Ковальчика, на відміну від їх візаві, наразі немає такої відповідальності за результат. Тому, психологічно «соколята» будуть більш розкутими. І це, вочевидь, має допомогти гостям у грі проти над мотивованих «драконів».

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький)
25 листопада 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 12.00.  
Арбітри: Л. Жиронкін (Луганськ), М. Подраний (Житомир), П. Липецький (Івано-Франківськ)
Хронометрист: М. Гудима (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ: «XSPORT»

Свято висококласного футзалу найвищого ґатунку у Запоріжжі продовжується. Цього разу до «Титана» приїде погостювати «Кардинал-Рівне», який абсолютно не проти стати першою командою, яка переможе покровців на паркеті Палацу спорту «Запоріжалюмінбуд». Варто додати, що обидві команди славляться своїм непоступливим характером. А це має стати запорукою того, що і «Титан», і «Кардинал» будуть боротися за очки до останнього. Відповідно, боротьби має бути багато, і на кожному клаптику паркету. Інакше обидва суперники грати не можуть. Від цього, безумовно, мають виграти вболівальники. А от яка з двох команд матиме з таої гри більший зиск у плані результату?

«Титан» (Покровське) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
25 листопада 2017 року. Одеса. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 13.00.
Арбітри: М. Чубінський (Київ), О. Білащенко (Чернігів), І. Андрєєв (Дніпро)
Хронометрист: В. Беляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: О. Король (Донецьк)

Протистояння між командами, які посідають поточні сьоме та восьме місця, буде не менш цікавим, ніж інші. І «будівельникам», і «пивоварам» очки дуже потрібні, адже це – гарантія того, що місце у плей-оф стане ще ближчим. Для одеського «Епіцентра К Авангарда» даний поєдинок важливий ще з точки зору теоретичного реваншу. Адже коли тоді ще підопічні Павла Ардаковського грали у Житомирі, то вони не заслуговували на поразку. Тепер же Кирило Красій, скоріше за все, налаштовуватиме своїх підопічних на перемогу та реванш. Але «ІнБев/НПУ» теж має, що доводити. Після прикрої та дещо незрозумілої поразки у від чинного чемпіона України, підопічні Валерія Директоренка теж мають бажання покращити собі настрій. Тому, зайві очки їм теж не завадять. У цьому плані головним завданням господарів майданчику буде спроба зупинити Віталія Дзюбу, який наразі перебуває у дуже шаленій формі. Якщо одесити зупинять капітана «ІнБев/НПУ», то зроблять половину справи. В іншому випадку все може скластись на користь гостей.   

«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ)
25 листопада 2017 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 13.00.  
Арбітри: П. Кравцов (Рівне), Б. Кіндій (Розділ), Є. Гордієнко (Одеса)
Хронометрист: О. Діденко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: С. Стрілецький (Суми)

Пам’ятаєте, якими шикарними за своїм сценарієм були поєдинки плей-оф минулого сезону між «Енергією» та «ХІТом»? Особливо у Києві. Ось тепер у столиці України знову зустрінуться ці дві команди. І це очне протистояння має бути більш ніж цікавим. Воно має бути інтригуючим та безкомпромісним. Інакше бути не може. Хоча з іншого боку – можливі варіанти. Тому що обидві команди вже не ті, що були у минулому сезоні. Однак, це навряд чи позбавить цей поєдинок інтриги, адже і «ХІТ», і «Енергія» мають серйозні амбіції, які треба підтверджувати у кожній грі. Особливо у протистояннях з прямими конкурентами за високі місця. А обидві команди мають саме такі плани на цей сезон. Тому, враховуючи те, що до плей-оф залишається мало турів, «ХІТ» та «Енергія» робитимуть все можливе і неможливе для того, щоб здобути якомога більше очок, аби наприкінці регулярного чемпіонату почуватися більш спокійно.

«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів)
25 листопада 2017 року. Київ. Спорткомплекс ЦСК ЗСУ – 13.00.
Арбітри: Є. Диннік, А. Швець (обидва – Харків), Г. Гора (Київ)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Карабанов (Чернігів)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!