Екстра-ліга: анонс матчів 14 туру

14 тур української Екстра-ліги розтягнеться на три дні. І в цей уїк-енд вітчизняним любителям футзалу буде, на що і на кого подивитись. А поки прес-служба Асоціації футзалу України презентує анонс поєдинків цього туру в елітному дивізіоні українського футзалу.

Поєдинок між «Кардиналом-Рівне» та «Продексімом», який відкриватиме програму 14 туру, вже до свого старту можна назвати «рівнянням з двома невідомими». Чому так? Пояснення просте. З одного боку – є «Кардинал», який прагнутиме у рідних стінах не просто гідно протистояти чинному чемпіону, а і взяти якомога більше очок. З іншого боку – «Продексім», який в останніх матчах не завжди радує своїх вболівальників хорошими результатами, але з приходом нового керманича – Жоао Карлоса Барбози – має бажання змінити ситуацію на краще. Тому, для обох команд цей поєдинок буде надважливим. І це має стати запорукою того, що у Рівному відбудеться справжня заруба. Принаймні, хочеться вірити, що так і буде.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Продексім» (Херсон)
22 грудня 2017 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00.  
Арбітри: Л. Жиронкін (Луганськ), М. Подраний (Житомир), В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Протягом тижня у Києві проходять своєрідні «Дні Одеси». Судіть самі. 20 грудня у столичному Палаці спорту київський «Будівельник» у рамках чергового туру Суперліги приймав южненський «Хімік», 22 грудня той же таки «Будівельник» зіграє з одеською «Біпою», а 23 грудня одесько-київські баталії перенесуться на футзальний майданчик, а точніше – у спорткомплекс ЦСК ЗСУ, де столичний «ХІТ» прийматиме одеський «Епіцентр К Авангард». Одесити після сенсаційної перемоги над «Енергією» зовсім не проти зробити щось подібне з ще одним фаворитом сезону, але вже на його майданчику. Чи вийде це у одеситів? Поки що складно сказати. Але факт залишається фактом: та психологічна впевненість, яку підопічні Кирила Красія здобули після матчу з «Енергією», може їм допомогти. Але у той же момент не будемо забувати, що клас та досвід гравців «ХІТа», які, до того ж, гратимуть вдома, буде дуже серйозною опцією для команди Олега Лук’яненка.

«ХІТ» (Київ) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
23 грудня 2017 року. Київ. Спорткомплекс ЦСК ЗСУ – 13.00.
Арбітри: П. Кравцов (Рівне), О. Макаренко (Радомишль), Ю. Кондратьєв (Київ)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачеве)

Коли у турі випадає «енергетичне» дербі, то цей матч автоматично стає центральним, незважаючи на те, у якому стані наразі знаходяться «Енергія» та «Ураган». І чергове протистояння не буде винятком з правил. До того ж, ажіотажу нинішньому «енергетичному» дербі, безумовно, додасть поява в «Урагані» Євгена Іваняка, для якого Львів – не чуже місто. І це, безумовно, може стати серйозним козирем у грі «драконів» проти принципового суперника. Звичайно, у підопічних  Валерія Легчанова є і свої козирі, найголовніший з яких – бажання реабілітуватися за поразку в Одесі. А коли «Енергія» грає вдома після поразки, то у будь-якого суперника львів’ян можуть виникнути серйозні проблеми. Тому, буде цікаво подивитись на те, чиї козирі все-таки будуть сильнішими на паркеті Палацу спорту «Галичина».

«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
23 грудня 2017 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 13.00.  
Арбітри: Є. Диннік, А. Швець (обидва  Харків), І. Якимишин (Львів)
Хронометрист: Б. Кіндій (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

У переддень католицького Різдва «ІнБев/НПУ» та «Сокіл» зіграють останній матч 14 туру. Чи варто зайвий раз казати, що ця особиста зустріч команд знову носитиме принциповий характер? Адже по-іншому не виходить, і без цієї принциповості складно уявити протистояння між цими колективами. До того ж, у Житомирі очікується також і шалена гольова «перестрілка». Без цього ігри між об’єднаною командою та лідером чемпіонату України також складно уявити. Тому, якщо хтось хоче побачити дійсно захоплююче завершення туру, то цей поєдинок, сподіваємось, задовольнить запити українських футзальних гурманів.

«ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – «Сокіл» (Хмельницький)  
24 грудня 2017 року. Житомир. ФОК – 12.00.
Арбітри: Г. Гора (Київ), А. Ноєв (Запоріжжя), А. Загоруйко (Житомир)
Хронометрист: О. Макарець (Житомир)
Спостерігач арбітражу: С. Стрілецький (Суми) 

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: «Футзал Одеси»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!