Екстра-ліга: анонс матчів 16 туру

Новий 2018 рік вже вступив у свої законні права, і настала черга команд Екстра-ліги вперше у цьому році зіграти чергові поєдинки в рамках регулярного чемпіонату. 4-6 січня на нас чекають матчі 16 туру, і кожна з ігор матиме свою родзинку. Отже, на що чекати українським любителям футзалу в цей передріздвяний уїк-енд? Про це – у анонсі від прес-служби Асоціації футзалу України

Після домашнього матчу з «ХІТом» головний тренер «Урагану» Максим Павленко сказав, що майбутній поєдинок проти «Продексіму» - це черговий іспит для «драконів». Можливо, з одного боку – це так і є. Але якщо поглянути з іншого боку, то не може цей матч бути іспитом для команди, яка перед початком сезону планувала боротися за медалі. Це мав би бути поєдинок з прямим конкурентом за медалі, але враховуючи те, яке місце наразі посідає «Ураган» у турнірній таблиці, то це все-таки іспит. І тут важливо, як підопічні Максима Павленка його складатимуть. «Продексім» після поразки в Одесі прагнутиме сатисфакції, і рідні трибуни, безумовно, будуть гнати вперед «мельників». Теоретично це може бути плацдармом для гри на контратаках у виконанні «драконів». Але якщо херсонці візьмуть оборонні редути при карпатців в облогу, то їм буде не солодко. Гості, які ще не втратили надії на потрапляння до топ-вісімки, це розуміють. Але тільки гра покаже, які аргументи Максим Павленко має проти Жоао Карлоса Барбози.

«Продексім» (Херсон) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
4 січня 2018 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 13.00.
Арбітри: О. Фесенко (Харків), О. Білащенко (Чернігів), С. Черноусов (Херсон)
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)

Лідер регулярного чемпіонату, хмельницький «Сокіл», завітає до Львова. І підопічним Романа Ковальчика в цьому протистоянні не варто програвати, якщо вони хочуть зберегти за собою першу сходинку. Однак, судячи з останніх домашніх матчів «енергетиків», зробити це буде складно. До того ж, і «енергетикам» наприкінці регулярного чемпіонату очки також будуть потрібні. І підопічні Валерія Легчанова готові за них чіплятись. Не будемо також забувати і про те, що поєдинки між «Соколом» та «Енергією» завжди проходять у напруженій боротьбі. Тому, легкої прогулянки для жодної з команд на паркеті Палацу спорту «Галичина» не буде.

«Енергія» (Львів) – «Сокіл» (Хмельницький)  
4 січня 2018 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 13.00.
Арбітри: Є. Гордієнко (Одеса), П. Кравцов (Рівне), І. Якимишин (Львів)
Хронометрист: Я. Сторожук (Львів)
Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ)

Коли зустрічаються в очному протистоянні поточні друга та третя команда чемпіонату, то це вже стає цікаво. Тому, не дивно, що поєдинок між «ХІТом» та «Титаном» викличе не менший інтерес, ніж інші ігри туру, які відбудуться 4 січня. До того ж, якщо взяти до уваги той факт, що є перспектива поборотися за першу сходинку регулярного чемпіонату, додасть зайвої інтриги. Тому у Києві очікується дуже принциповий матч, у якому буде дуже багато боротьби до останньої секунди. І той, хто переможе в цій боротьбі, опиниться не тільки вище за прямого конкурента, а і, за сприятливих обставин, очолить пелетон. Чи можна таку гру називати протистоянням за шість очок? В принципі, можна. Кінець регулярного чемпіонату вже скоро, і команди вже зараз роблять усе можливе для того, щоб посісти місце вище за суперників. І цей поєдинок – не виняток.

«ХІТ» (Київ) – «Титан» (Покровське)  
4 січня 2018 року. Київ. Спорткомплекс ЗСУ – 15.30.
Арбітри: Є. Диннік (Харків), М. Слободянюк (Вінниця), М. Чубінський (Київ)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Спостерігач арбітражу: О. Король (Донецьк)

В останньому матчі 16 туру зустрінуться «Кардинал-Рівне» та «Епіцентр К Авангард». Це буде не тільки завершення туру, а і подарунок рівненським вболівальникам на Різдво. Хоча, можливо, це буде і подарунок для одеситів. Тут все залежить від того, як у Херсоні зіграє прямий конкурент підопічних Кирила Красія – «Ураган». В принципі, тут розклад простий. «Кардинали» вже фактично у плей-оф, а от їх опонентам ще треба поборотися за останню путівку в «постсезонку». Тому, мотивації у гостей має бути більше. Але у той же час рівняни зовсім не проти розпочати 2018 рік з домашньої перемоги.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
6 січня 2018 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00.
Арбітри: Р. Лутій (Київ), Б. Кіндій (Розділ), В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне) 
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: «Футзал Одеси» 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!