Екстра-ліга: анонс матчів 17 туру

17 лютого в українській Екстра-лізі будуть зіграні поєдинки передостаннього, 17 туру регулярного чемпіонату. Пропонуємо Вашій увазі анонс цих поєдинків.

Житомирський «ІнБев/НПУ» в передостанньому турі регулярного чемпіонаті зіграють проти львівської «Енергії», і це буде останній домашній поєдинок для підопічних валерія Директоренка на цій стадії змагань. Тому, безумовно, «пивовари» будуть мати серйозний намір порадувати своїх вболівальників. До того ж, цього сезону вони непогано грають вдома. Але проблема в тому, що у об’єднаної команди не завжди вдаються ігри з «Енергією» в плані результату. У плані боротьби – вона буде, можна не сумніватись. Але «зелено-білі» навряд чи захочуть їхати з Житомира без очок. Тим більше, у львів’ян є всі шанси поборотися за топ-трійку за підсумками «регулярки». В цьому плані у господарів майданчику не буде відповідальності за результат, оскільки навряд чи їх зможе хтось посунути з сьомої сходинки. Тому, цікаво подивитись, що переможе цього разу – розкута гра без огляду на турнірну таблицю чи бажання перемогти та «заскочити» вище?.

«ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ) – «Енергія» (Львів)
17 лютого 2018 року. Житомир. ФОК – 12.00. 
Арбітри: О. Кухар (Кривий Ріг), А. Ноєв (Запоріжжя), М. Подраний (Житомир)
Хронометрист: А. Загоруйко (Житомир)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)

У Хмельницькому зустрінуться команди, які наразі посідають другий та третій рядки турнірної таблиці. І, в разі успіху в цьому протистоянні, а також у випадку, якщо «Титан» вдома програє «Продексіму», цілком ймовірно, що або «Сокіл», або «ХІТ» зможуть очолити турнірну таблицю. Інша річ – спочатку нам треба буде на практиці подивитись, як обидві команди провели перерву, пов’язану з проведенням чемпіонату Європи. Якщо обидві команди за цей час не втратили ігрову форму, то на нас може чекати хороший футзальний спектакль. У протилежному ж випадку можна очікувати домінування однієї з команд. Якої саме? «Сокіл» буде грати вдома, але нинішньому складу хмельницькій команді ще буде потрібен деякий час, щоб перебудуватись. І це – явний мінус для хмельничан. На боці «ХІТа» - досвід та бажання піднятись вище за суперника. До речі, тут ще трета згадати про те, що наставник «соколят» Роман Ковальчик казав про те, що минулого разу його підопічні не були готові до силового футзалу з боку «ХІТа». Що ж, подивимось, чи будуть подоляни готовими до нього тепер, якщо підопічні Олега Лук’яненка запропонують таку тактику ведення гри.

«Сокіл» (Хмельницький) – «ХІТ» (Київ)
17 лютого 2018 року. Хмельницький. Спорткомплекс Нацполіції – 12.00. 
Арбітри: О. Фесенко (Харків), А. Духан (Луганськ), С. Подворний (Хмельницький)
Хронометрист: Д. Божко (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: О. Король (Донецьк)

Нарешті вболівальники з Покровського дочекались того моменту, коли їх улюблений «Титан» знову зіграє на майданчику спорткомплексу «Юність»! Нагадаємо, що ця арена була нещодавно відремонтована, і тепер «Титан» знову гратиме саме у Покровському, а не у Запоріжжі. Вочевидь, цей факт має додати ще більшого стимулу підопічним Дмитра Камека, яким доведеться зіграти з чинним чемпіоном України – херсонським «Продексімом». І, можливо, той факт, що гра відбудеться саме у Покровському, знову нагадає нам про те, що далеко нем кожна команда Екстра-ліги вивозила звідти очки. І «мельникам» доведеться серйозно попрацювати, щоб здобути перемогу. Але водночас не будемо забувати і про те, що «Титан» наразі очолює турнірну таблицю, і навряд чи покровці захочуть поступатися своєю лідируючою позицією. І це, безумовно, ще більше додає інтриги до матчу.

«Титан» (Покровське) – «Продексім» (Херсон)
17 лютого 2018 року. Покровське. Спорткомплекс «Юність» - 13.00.
Арбітри: Є. Диннік, А. Швець (обидва - Харків), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: С. Степаненко (Покровське)
Спостерігач арбітражу: С. Стрілецький (Суми)

Для івано-франківського «Урагану» домашній поєдинок проти «Епіцентру К Авангарду» можна цілком назвати «матчем життя та смерті». І це легко пояснити. «Дракони» гратимуть проти своїх головних конкурентів за право зіграти у плей-оф. Тому, можна не сумніватись у тому, що підопічні Максима Павленка зроблять усе можливе і неможливе для того, щоб перемогти у такій важливій для себе грі. Якщо ж прикарпатцям не вдасться перемогти, то це на один крок наблизить до топ-вісімки саме команду з Одеси. І гості, безумовно, будуть налаштовані на те, щоб вивезти з Івано-Франківська переможний результат. Адже перспектива потрапити до плей-оф для підопічних Кирила Красія є дуже реальною. Тому, вони боротимуться за те, щоб ця перспектива перетворилась на реальний факт виходу «будівельників» до наступного етапу.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
17 лютого 2018 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 15.00.
Арбітри: М. Чубінський (Київ), Д. Куций (Харків), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачеве)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: «Футзал Одеси»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!