Екстра-ліга: анонс матчів 3 туру

Українська Екстра-ліга вже майже відіграла свій перший місяць, і в останній день вересня буде зіграна більшість матчів третього туру. Цей уїк-енд, судячи з того, які пари команд гратимуть, обіцяє бути цікавим та багатим на несподіванки. Більше того – на сюрпризи можна очікувати в кожному з матчів.

«Урагану», м’яко кажучи, не позаздриш. Команда з Івано-Франківська багатьма спеціалістами вважається одним з претендентів на медалі за підсумками цього сезону. Однак, поки що результати «драконів» це не доводять. Дві поразки на старті чемпіонату явно вдарили по амбіціях підопічних Максима Павленка. І прикарпатцям тепер треба буде надолужувати втрачене. І розпочинати це робити треба, як то кажуть, «тут і зараз». Тобто, вже у матчі з «ІнБев/НПУ». Для господарів майданчику це буде ще не момент істини, але хороша можливість завершити провальний вересень (а так воно для такої команди, як «Ураган», в принципі, і є) на мажорній ноті.

Інша справа, що з «ІнБев/НПУ» «драконам» ще буде дуже важко у психологічному плані. Підопічні Валерія Директоренка у минулому турі вирвали перемогу у «Епіцентра К Авангарда», що додало їм позитивних емоцій. І вони явно зберегли їх до поєдинку в Івано-Франківську, щоб спробувати продовжити собі свято.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) 
30 вересня 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання – 12.00.
Арбітри: П. Кравцов, В. Дзюра (обидва – Рівне), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)

Третій тур Екстра-ліги буде ще цікавий тим, що в ньому буде зіграно одеське дербі. Безумовно, обидві команди будуть намагатись перемогти в очній зустрічі. І вболівальники, які прийдуть на трибуни спорткомплексу СКА, точно отримають задоволення від гри двох одеських команд. Тому, тут вони точно виграють. А от хто виграє дербі?

З одного боку – «Юні-Ламан» теоретичну перевагу над «будівельником» у психологічному плані, оскільки підопічні Сергія Бутенка змогли відібрати два очки у «Продексіма», хоча могли і виграти. А от в якому стані наразу гравці «Епіцентра К Авангарда»? У матчі з «ІнБев/НПУ» вони отримали два разючих «уколи» під завісу кожного з таймів, і психологічно відійти від такого, звісно, важко. Але немає сумнівів у тому, що Павло Ардаковський буде налаштовувати своїх підопічних на перемогу в матчі з «Юні-Ламаном». Втім, і «помаранчеві» будуть на це налаштовуватись. Все-таки, дербі є дербі.  

«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «Юні-Ламан» (Одеса)
30 вересня 2017 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 13.00.
Арбітри: Г. Гора, Ю. Кондратьєв (обидва – Київ), Є. Гордієнко (Одеса)
Хронометрист: О. Діденко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

Один з найбільш інтригуючих поєдинків цього ігрового дня відбудеться у Покровському. «Титан» наче і вдало стартував, вигравши в Івано-Франківську, але потім підопічні Дмитра Камека не змогли продовжити свою переможну ходу в Рівному. Тим не менш, трьома очками у двох поспіль виїзних матчах на початку чемпіонату наставник покровців має бути задоволений. Тепер же «титанам» доведеться зіграти свій перший домашній поєдинок у новому сезоні. А вдома «титани», як відомо, грають дуже потужно. І як тут не додати, що для господарів майданчику зайвою мотивацією буду той факт, що до них приїде чинний лідер чемпіонату!

Звичайно, «Сокіл» прагнутиме продовжити свою переможну і, можливо, навіть результативну серію (хоча щодо результативності – не забуваємо, як «Титан» грає вдома, і тут виграти бодай би мінімально вже буде за щастя). І у підопічних Романа Ковальчика для цього все є. І якщо «соколята» зможуть приборкати «Титан» на його паркеті, то вересень у команди з Хмельницького буде однозначно вдалим.

«Титан» (Покровське) – «Сокіл» (Хмельницький)
30 вересня 2017 року. Покровське. Спорткомплекс «Юність» - 13.00.
Арбітри: Є. Диннік, А. Швець (обидва – Харків), А. Ноєв (Запоріжжя)
Хронометрист: С. Степаненко (Покровське)
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)

У минулому сезоні «Кардинал-Рівне» став першим колективом, який зміг здолати «ХІТ». Щоправда, це було вже у рамках плей-оф, а не регулярного чемпіонату. І всі чудово пам’ятають подальшу турнірну долю обох команд. Але у новому сезоні і «ХІТ», і «Кардинал-Рівне» мають чіткі турнірні завдання, тому втрачати зайві очки вони не планують. І якщо брати до уваги саме це протистояння, то тут, вочевидь, перевага буде на боці тієї команди, яка не тільки почне з самого початку диктувати свої умови гри, а і буде більш стабільною по ходу всього поєдинку. А стабільності зараз на старті сезону не вистачає обом командам.

Щоправда, «Кардинал» наразі виглядає більш нестабільним, ніж «ХІТ», судячи з результатів перших двох турів. Однак, у той же момент ми не можемо не згадати виїзний матч підопічних Олега Лук’яненка у Львові проти «Енергії», де оборона киян була не безгрішною. І цим рівняни можуть скористатись, якщо «кабельники» зіграють не так, як личить теоретичним фаворитам матчу.

«ХІТ» (Київ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
30 вересня 2017 року. Київ. Спорткомплекс ЦСК ЗСУ – 14.00. 
Арбітри: О. Кухар (Кривий Ріг), А. Духан (Луганськ), Д. Каркаєв (Київ) 
Хронометрист: Д. Шептун (Київ) 
Спостерігач арбітражу: М. Зубко (Черкаси)

Додамо, що матч між «Продексімом» та «Енергією» буде зіграний 3 жовтня у Херсоні.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!