Екстра-ліга: анонс матчів 6 туру

З 21 по 23 жовтня пройдуть чергові поєдинки Екстра-ліги. Цього разу на любителів футзалу чекає шостий тур, який має запам`ятатись, перш за все, тим, що деякі поєдинки матимуть особливий підтекст.

Коли між собою зустрічаються «ХІТ» та «Ураган», то це завжди цікаво. І хоч історія протистоянь між цими командами ще не така велика, проте в ній вже потроху починає вимальовуватись перевага столичного клубу, який сміливо можна назвати не зовсім зручним суперником для «драконів». Але для гостей ситуація наразі складається таким чином, що для них кожний матч не те, що топовий, а надважливий у плані здобуття турнірних очок. Тому, до Києва прикарпатці приїдуть тільки за перемогою. А той факт, що вона зможе трохи покращити статистику особистих зустрічей з «ХІТом», для підопічних Максима Павленка зараз відійде на другий, а то і третій план. Тим більше, після поразки вдома від «Енергії» «ураганівці» не мають іншого вибору, окрім як перемагати одного зі своїх конкурентів на його майданчику. «ХІТу» в цьому плані трохи легше, особливо у психологічному плані. Підопічні Олега Лук`яненка гратимуть вдома, і на рідному майданчику вони налаштовані не віддавати жодного очка, особливо – прямим конкурентам за медалі.

«ХІТ» (Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ)  
21 жовтня 2017 року. Київ. Спорткомплекс ЦСК ЗСУ – 13.00.
Арбітри: М. Подраний (Житомир), І. Якимишин (Львів), М. Чубінський (Київ)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

Хмельницький «Сокіл», як ми пам`ятаємо, саме в Одесі розпочав цей чемпіонат з розгромної перемоги над «Епіцентром К Авангардом», яка фактично стала першим вагомим плацдармом до лідерства підопічних Романа Ковальчика у цьому сезоні. Тепер «соколята» повертаються в Одесу, щоб зіграти з «Юні-Ламаном» та спробувати закріпити своє лідерство. Але у той же час подолянам треба бути обережними. Не забуваємо, що після останнього поєдинку «Юні-Ламан» залишився без головного тренера, оскільки керівництво «помаранчевих» припинило співпрацю з Сергієм Бутенком, а виконуючим обов`язки керманича був призначений капітан «Юні-Ламану» Максим Коптєв. Як він підготував своїх одноклубників і тепер вже підопічних до цього поєдинку? Мабуть, це головна інтрига цього поєдинку. Немає сумнівів у тому, що одесити будуть робити все для того, щоб зробити дебют свого свіжеспесеного наставника вдалим. А як у них це вийде – подивимось.

«Юні-Ламан» (Одеса) – «Сокіл» (Хмельницький)
21 жовтня 2017 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 13.00.
Арбітр: П. Кравцов (Рівне), Олег Дуцяк (Дрогобич), Є. Гордієнко (Одеса)
Хронометрист: О. Діденко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)

Черговий іспит на міцність доведеться пройти на міцність одеським «будівельникам», яким цього разу протистоятиме чинний чемпіон України – «Продексім». Теоретично у підопічних Кирила Красія має бути козир: вони цілеспрямовано готувались до поєдинку в Херсоні, до того ж, їх суперники проводитимуть вже другий поєдинок за кілька днів. Але на противагу цьому херсонці мають свої аргументи. По-перше – вони нещодавно грали майже в ідентичному ігровому циклі під час Основного раунду Кубку УЄФА, і там було три поєдинки за чотири дні. По-друге – підопічні Ігоря Москвичова вдруге поспіль гратимуть вдома. І це, звичайно, теоретично має допомогти «мельникам». Інша справа – чи залишились у херсонських футзалістів після виснажливого поєдинку проти «Кардиналу-Рівне»? Вочевидь, відповідь на це питання «мельники» дадуть вже під час гри з «будівельниками».

«Продексім» (Херсон) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
22 жовтня 2017 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 12.00. 
Арбітри: О. Іванов (Дніпро), О. Макаренко (Радомишль), С. Черноусов (Херсон) 
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон) 
Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ) 
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

У Львові «Енергія» буде намагатись «розкусити» міцний горішок під назвою «Титан» (Покровське). У цьому контексті чомусь одразу згадується серія плей-оф минулого сезону, коли ці команди грали між собою. Там навіть до овертаймів доходило. Тоді перемога діставалась «енергетикам», які потім стали віце-чемпіонами України. Безумовно, підопічні Дмитра Камека про це пам`ятають, і вони будуть не проти взяти реванш за виліт у тій «постсезонці». Але у той же час покровцям треба пам`ятати про те, як «Енергія» грає вдома. А після переконливої виїзної перемоги в «енергетичному» дербі над «Ураганом» підопічні Валерія Легчанова поступово починають набирати потрібний хід. Тому, «титанам» у цьому поєдинку буде дуже складно.   

«Енергія» (Львів) – «Титан» (Покровське)
22 жовтня 2017 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 13.00. 
Арбітри: Л. Жиронкін (Луганськ), О. Хомич (Луцьк), В. Болізюк (Львів) 
Хронометрист: Я. Сторожук (Львів) 
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)

І знову ми повертаємось до минулого сезону. А точніше – до регулярного чемпіонату, коли «Кардинал-Рівне» та тоді ще «ЛТК/ІнБев/НПУ» боролися за вихід у плей-оф. Тоді щасливий квиток дістався рівнянам, і підопічні Валерія Директоренка навряд чи про це забули. Тому, до Рівного вони поїдуть, маючи серйозну мотивацію. Але «кардинали», вочевидь, будуть до цього готовими. Тому, підопічні Сергія Піддубного, мабуть, вже знають, чим будуть відповідати об`єднаній команді. Тим більше, вони мають певний «боржок» перед своїми вболівальниками за поразку від «Продексіму», на яку Фаренюк та компанія, відверто кажучи, не заслуговували, якщо згадати на ті небезпечні моменти, які були створені біля воріт херсонців, але так і не досягли мети. Тому, господарі майданчику матимуть за мету реалізувати те, що не влетіло у ворота під час поєдинку у Херсоні.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) 
23 жовтня 2017 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 18.00.
Арбітри: О. Фесенко (Харків), Орест Дуцяк (Дрогобич) , В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)  
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)   
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!