Екстра-ліга: анонс матчів 9 туру

11-12 листопада у вітчизняній Екстра-лізі буде зіграний 9 тур. За його результатами можна буде підбивати підсумки першого кола. А це означає, що для багатьох команд цей тур буде дуже важливим, щоб потім можна було би зробити необхідні висновки, з якими доведеться розпочати друге коло регулярного чемпіонату.

Давайте будемо відвертими: для «Урагану» перше коло цього чемпіонату можна називати не інакше як провал. Мабуть, ніхто не очікував того, що перед останнім туром у першому колі «дракони» посідатимуть останню сходинку. А тут ще підопічним Максима Павленка доведеться зіграти з командою, яка традиційно є не тільки типовим середняком, а й командою, яка цілком реально може відібрати очки у будь-кого з фаворитів. Тим більше, наразі «кардинали» підсилились двома гравцями – Романом Горпиничем та Михайлом Волянюком. Особливо варто звернути увагу на повернення Волянюка до складу рівненської команди. Волянюк – це та бойова одиниця, яка реально додасть потужності «Кардиналу». Тому, є варіант, що у «драконів» у протистоянні з «кардиналами» додасться проблем. Чи стане їх менше за рахунок того, що «Ураган» підсилив Шпигар? Можливо. Шпигар – це як раз той гравець, який наразі потрібен івано-франківській команді. За рахунок своєї працелюбності та самовіддачі він зможе стати одним з ключових гравців прикарпатців. Але наразі для господарів майданчику більш важливим є інше завдання – завершити перше коло на мажорній ноті. А хто допоможе це зробити – наразі не зовсім важливо для команди, яку тренує Максим Павленко.  

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
11 листопада 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 12.00. 
Арбітри: Р. Лутій (Київ), Ор. Дуцяк (Дрогобич), П. Липецький (Івано-Франківськ) 
Хронометрист: М. Гудима (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків) 
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ: «XSPORT»

За два минулих сезони поєдинки між «Соколом» та «Продексімом» швидко стали дуже принциповими. Особливо вони такими були під час плей-оф минулого сезону. Тому, можна очікувати, що дещо подібне буде і тепер. Тим більше, обидві команди наразі ведуть боротьбу за перше місце у регулярному чемпіонаті. Тому, на паркеті спорткомплексу Нацполіції буде гаряче. Для підопічних Романа Ковальчика це вже буде другий топ-поєдинок поспіль – нагадаємо, що у минулому турі «соколята» зіграли внічию з «ХІТом», і цей результат, в принципі, був на руку подолянам, хоча їм і довелося зустрітися з силовим футзалом, до якого вони, за словами того ж Ковальчика, не зовсім були готові. Тепер же хмельницькі футзалісти гратимуть проти команди, яка, в залежності від суперника, може зіграти як у силовий, так і швидкісний футзал. Хоча «Продексім», мабуть, все-таки більше тяжіє до силового варіанту ведення гри. Однак, тепер у «Сокола» є дві переваги. По-перше – гравці цієї команди тепер знають, як грати проти такої тактики. По-друге – вони гратимуть вдома. Окрім того, сюди можна додати і той факт, що у «Продексімі» відбулись деякі кадрові зміни, які, можливо, теж будуть на руку «Соколу».

«Сокіл» (Хмельницький) – «Продексім» (Херсон)
11 листопада 2017 року. Хмельницький. Спорткомплекс Нацполіції – 12.00.
Арбітри: О. Іванов (Дніпро), Ю. Кондратьєв (Київ), С. Подворний (Хмельницький)
Хронометрист: Д. Куцак (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)

Вперше після проведеного торік поєдинку за Суперкубок України Запоріжжя побачить наживо представників вітчизняного елітного дивізіону. А все через те, що у покровському спорткомплексі «Юність», де грав до цього туру свої домашні матчі «Титан», наразі розпочались ремонтні роботи. Тому, до кінця 2017 року «Титан» прийматиме своїх суперників у Запоріжжі. Тому, «титанам» тепер доведеться зробити все для того, щоб порадувати запорізьку публіку, яка тимчасово стане рідною. Хоча варто ще зазначити, що суперник у них буде такий, з яким доведеться поборотись. «Епіцентр К Авангард» хоч і проводить свій перший сезон в Екстра-лізі, але вже поступово завойовує собі реноме «міцного горішка», який так просто нікому не віддасть жодного очка. І навряд чи підопічні Кирила Красія відступлять від своєї тактики і цього разу. А якщо врахувати той факт що наразі у одеситів значно підвищився емоційний та психологічний фон після перемоги над «Ураганом», то грати проти них стане ще важче, адже «будівельники» явно захочуть слідом за першою домашньою звитягою здобути ще й першу виїзну.  

«Титан» (Покровське) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
11 листопада 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 13.00
Арбітри: О. Фесенко (Харків), А. Ноєв (Запоріжжя), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: С. Степаненко (Покровське)
Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ)

У Житомирі «ІнБев/НПУ» прийматиме столичний «ХІТ». Коли ці суперники зустрічались минулого сезону у Житомирі (тоді ще об’єднана команда називалась «ЛТК/ІнБев/НПУ»), то «кабельники» перемогли на паркеті ФОКу з рахунком 3:0. Але тоді і об’єднана команда була трохи іншою. Зараз Валерій Директоренко робить ставку не тільки на молодь, а і на досвід, тому що саме досвідчених гравців стало більше. Більше того – у складі «ІнБев/НПУ» наразі є два виконавці, які ще нещодавно були гравцями «ХІТа» - Сергій Шевченко та Максим Войток. Тому, відповідно, з них у цьому поєдинку попит буде трохи вище. Та й самі Сергій та Максим, вочевидь, матимуть серйозний стимул. Самі ж «пивовари» матимуть можливість трохи покращити статистику особистих зустрічей проти «ХІТа», адже поки що він є дуже негативним. Що стосується підопічних Олега Лук’яненка, то їм у Житомирі треба буде грати тільки на перемогу, адже прямі конкуренти «кабельників» - «Сокіл» та «Продексім» - гратимуть між собою, і там хтось обов’язково втратить очки. Тому, з тактичної точки зору теоретична перемога над «ІнБев/НПУ» буде дуже важливою. Але у той же час їм треба усвідомлювати те, що у Житомирі будь-кому важко грати, адже Дзюба та компанія вдома грають дуже натхненно.

«ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – «ХІТ» (Київ)
12 листопада 2017 року. Житомир. ФОК – 12.00. 
Арбітри: Д. Куций (Харків), Ол. Дуцяк (Дрогобич), М. Подраний (Житомир) 
Хронометрист: А. Загоруйко (Житомир) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне) 
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ: «XSPORT»

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: МФК «Продексім» (Херсон)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!