Екстра-ліга. Анонс матчів четвертого туру

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.)

13 жовтня. Івано-Франківськ. СК КФВ. 12:00. LIVE: телеканал «XSPORT»​, Facebook та Youtube АФУ

Як івано-франківці, так і запоріжці здавалося б набрали непогану ходу у чемпіонаті, але попереднього туру поступилися своїм суперникам. Підопічні Максима Павленка втратили перемогу у Рівному, двічі впродовж останньої двох хвилин пропустивши голи від Ігоря Салтанова. Як підсумок – 6:5 в одному з найяскравіших матчів чемпіонату на користь команди Станіслава Гончаренка. 

У свою чергу запоріжці вдома поступилися одеському «Епіцентру К Авангард» з результатом 0:2. З таким самим рахунком, однак вже на свою користь, підопічні Максима Павлюка завершили виїзний поєдинок у Львові. Відповідно, нині новачок Екстра-ліги має 100-% показник у виїзних зустрічах та три очки у своєму активі.

Натомість, «ураганівці» вдома не зазнали жодної поразки, здолавши «Титан» і розписавши мирову з «Продексімом». Нині франківці мають чотири очки у своєму активі і завдяки перемозі можуть вийти на чисте третє місце, у свою чергу, «АРПИ Запоріжжя» вікторія у цьому протистоянні може принести можливість обійти свого опонента і наздогнати у турнірній таблиці колектив Павла Пічкурова.

«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ)

13 жовтня. Одеса. СК СКА. 13:00. LIVE: Youtube АФУ

Команда Кирила Красія перебуває у чудовому гуморі, зумівши здобути стартову перемогу у Запоріжжі після двох впевнених тріумфів у Кубку ліги. На одеситів очікує протистояння з «ІнБев/НПУ». Об'єднана команда з Житомира та Києва поки що не знає смаку перемог, зазнавши поразок у поєдинках з «Соколом», «ХІТом» та «Енергією». Однак, відстань між командами нині становить всього три очки і вікторія у цій зустрічі може допомогти підопічним Валерія Директоренка наздогнати своїх опонентів.

Минулорічні очні поєдинки свідчать саме на користь гостей. У Житомирі «пивовари» здолали своїх опонентів з результатом 2:1, а в Одесі перемогли з рахунком 4:2. Однак, склади обох команд, передусім гостей, зазнали змін перед цим чемпіонатом. Тож, з чого розпочнеться історія протистоянь між цими колективами у новому чемпіонаті – дізнаємося найближчої суботи.  

«Енергія» (Львів) – «Сокіл» (Хмельницький)

13 жовтня. Львів. ПС «Галичина». 14:00. LIVE: Facebook та Youtube АФУ

Суботню програму закриватиме поєдинок у Львові між суперниками, які минулоріч провели між собою цілу низку поєдинків у різних турнірах. В Екстра-лізі у рамках першого кола підопічні Романа Ковальчика були сильнішими за своїх опонентів – 5:2. Натомість, у другому колі «енергетики» зуміли взяти переконливий реванш з результатом 6:2.

Наступним етапом очних протистоянь стали зустрічі у рамках Кубка України. У Хмельницькому фінальний свисток зафіксував мінімальний тріумф гостей – 4:3. Натомість, у місті Лева «соколята» не мали жодних шансів поступившись з результатом 0:9.

Фінальним етапом стали матчі у рамках раунду плей-офф. Після двох звитяг на паркеті опонентів підопічні Валерія Легчанова ледь не втратили свою перевагу на домашньому майданчику, здобувши перемогу у четвертому поєдинку лише за підсумками серії післяматчевих пенальті.

Цього сезону обидва колективи набрали по три пункти у попередніх трьох зустрічах, тож, тріумф в очному протистоянні стане чудовою можливістю для кожного з них, аби відірватися від групи команд, котрі мають такі самі очкові показники і посідають 6-9 сходинки турнірної таблиці.

«Титан» (Покровське) – «ХІТ» (Київ) 

14 жовтня. Покровське. СК «Юність». 12:00. LIVE: Youtube АФУ

Одним з центральних поєдинків туру стане протистояння у Покровському. Минулорічні учасники «бронзової» серії плей-офф спробують здобути чергові три бали до своєї скарбнички. У попередньому сезоні кияни так і не зуміли бодай одного разу здолати своїх суперників. У чемпіонаті покровці зіграли внічию на своєму паркеті – 4:4, а у столиці зуміли здолати свого суперника – 3:2.

У серії плей-офф основний час поєдинку, який відбувався у Дніпропетровській області так само зафіксував нічию – 2:2, але господарі здобули вікторію у серію пенальті. Київський матч так само завершився на користь покровчан, які завдяки цьому здобули перші медалі Екстра-ліги у своїй історії.

Цей чемпіонат «ХІТ» пройшов без втрат, здолавши у попередніх турах «АРПИ Запоріжжя», «ІнБев/НПУ» та «Сокіл». Водночас, підопічні Павла Пічкурова розпочали з поразки в Івано-Франківську, однак, після того здобули шість пунктів у протистояннях з «Соколом» та «Продексімом», здобувши тріумф над останніми у надзвичайно яскравому стилі. Звитяга в очній зустрічі може подарувати можливість покровчанам вперше очолити турнірну таблицю. Водночас, колектив Дмитра Шувалова також не збирається втрачати дорогоцінні очки і спробує продовжити крокувати чемпіонатом зі 100-% показником.

«Продексім» (Херсон) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)

17 жовтня. Херсон. СК ХВУФК. 15:30. LIVE: телеканал «XSPORT», Youtube та Facebook АФУ

Підопічні Карлоса Барбози після поразки від «Титана» спробують реабілітуватися перед власними вболівальниками у протистоянні з «Кардиналом-Рівне». Підопічні Станіслава Гончаренка здобули дев'ять очок у трьох поєдинках та нині посідають другу сходинку, поступаючись «ХІТу» лише за додатковими показниками. На своєму шляху рівняни зуміли здолати  «Енергію»,  «Епіцентр К Авангард» та «Ураган».

Натомість, херсонці здобули три абсолютно різні результати, у перших двох турах здолавши команду Кирила Красія та розписавши мирову з підопічними Максима Павленка. Втім, після невдачі в останньому матчі чемпіонату та Лізі чемпіонів чинні володарі золотих медалей повністю сконцентрують свою увагу на Екстра-лізі і спробують якомога швидше покращити свої турнірні показники.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!