Екстра-ліга. Анонс матчів шостого туру

«Титан» (Покровське) – «Енергія» (Львів)

4 листопада. Покровське. СК «Юність». 12:00. LIVE: Facebook та Youtube АФУ

Призери попереднього чемпіонату проведуть першу очну зустріч цього сезону у Покровському. Втім, нині команди перебувають далеко від минулорічних позицій. Команда Павла Пічкурова здобула у перших п'яти турах шість очок, здолавши «Сокіл» та «Продексім» і поступившись «Урагану», «ХІТу» і «Кардиналу-Рівне».

Водночас, на рахунку «енергетиків» звитяга над «ІнБев/НПУ», нічийні результати у протистояннях з «Соколом» та «ХІТом» та поразки від «Кардиналу-Рівне» та «АРПИ Запоріжжя» на власному пакеті. Саме ці два неприємні результати спіткали команду Валерія Легчанова у перших двох турах. Впродовж останніх трьох турів львів'яни не поступаються в Екстра-лізі. Натомість, покровці зазнали двох поразок поспіль.

Щодо очних зустрічей у попередньому чемпіонаті, то обидва суперники здобули виїзні тріумфи один над одним. У першому колі «титанівці» здолали опонентів з рахунком 2:1. Натомість, у Запоріжжі сильнішим став колектив Валерія Легчанова – 7:2. Обидва суперники перед початком сезону ставили перед собою найамбітніші цілі, тож, аби рухатися до їх виконання, як одним так і іншим необхідно наближатися до зони лідерів.   

«Продексім» (Херсон) – «ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ)

4 листопада. Херсон. ХВУФК. 12:00. LIVE: Youtube АФУ

У Херсоні «Продексім» знову зустрінеться зі своїм екс-суперником за 1/4 фіналу минулорічного плей-офф. Тоді команді Карлоса Барбози вистачило всього трьох матчів для виходу у півфінал. Натомість, цьогоріч підопічні Карлоса Барбози у п'яти матчах здобули вісім очок та нині йде четвертою. У заключному турі «мельники» розписали мирову з «АРПИ Запоріжжя» – 3:3.

Натомість, об'єднана команда з Житомира та Києва у п'яти зіграних матчах не здобула бодай одного очка та посідає останню сходинку. Єдина перемога колективу Валерія Директоренка була зафіксована у Кубку ліги, де «пивовари» здолали «ХІТ», але все одно залишилися останніми у турнірній таблиці групи В. Тож, гості намагатимуться підтримати переможний темп вже у рамках іншого турніру, натомість, статус чинного чемпіона зобов'язує херсонців дивитися лише на вершину турнірної таблиці.    

«Епіцентр К-Авангард» (Одеса) – «ХІТ» (Київ)

4 листопада. Одеса. СК СКА. 13:00. LIVE: Youtube АФУ

Команда Кирила Красія нині ділить з «Титаном» шосту сходинку. В активі одеситів так само дві перемоги (у матчах з «АРПИ Запоріжжя» та «ІнБев/НПУ»). Натомість, їхній суперник минулого туру вперше втратив очки, зігравши внічию з «Енергією», здобувши до того чотири перемоги поспіль.

Минулого сезону кияни двічі здолали своїх суперників – 4:2 та 6:4 та прагнутимуть розпочати цьогорічні очні протистояння з одеситами так само з переможного рахунку, аби не залишити шансів жодній команді обійти себе. Натомість, для представників Південної Пальміри кожне очко є важливим у боротьбі за першу шістку і на власному паркеті вони спробують вкотре продемонструвати своє вміння добре налаштовуватися на матчі з лідерами турнірної таблиці.      

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.)

4 листопада. Рівне. ДЮСШ №4. 13:00. LIVE: Youtube АФУ

Підопічні Станіслава Гончаренка надзвичайно вдало стартували у новому сезоні Екстра-ліги, ще донедавна маючи максимальний відсоток перемог. Втім, поєдинок у Херсоні рівнянам зовсім невдався. Як наслідок – поразка з результатом 0:5. Зрештою, неприємна серія не знайшла свого продовження. На домашньому паркеті «кардиналівці» здолали «Титан» і закріпилися на другій позиції.

У свою чергу запоріжці йдуть передостанніми з активом у чотири очки. Команда Максима Павлюка завоювала перемогу у львівському поєдинку з «Енергією» і в останньому поєдинку була близькою до звитяги над чинним чемпіоном, втративши очки на передостанній хвилині поєдинку. 

Минулоріч, суперники зустрічалися у чвертьфіналі Кубка України і тоді сильнішими виявилися чинні чемпіони Першої ліги. Тож, за ким з них залишиться перемога у матчі в рамках Екстра-ліги дізнаємося у неділю.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький)

4 листопада. Івано-Франківськ. ФОК. 16:00. LIVE: «XSPORT»​, Youtube та Facebook АФУ

Закриватимуть програму шостого туру «Ураган» та «Сокіл». Івано-Франківці нині мають 10 очок і йдуть, третіми, відстаючи від лідера на три очки. Таким самим є відрив і від команди Романа Ковальчика, яка здобула 7 пунктів. Попереднього туру обидві команди здолали своїх опонентів. «Ураганівці» розгромили у Житомирі «ІнБев/НПУ» – 7:1. Натомість, хмельничани на власному паркеті впевнено обіграли «Епіцентр К-Авангард» – 5:2.

Минулоріч команда з Поділля була сильнішою за підопічних Максима Павленка на власному паркеті з результатом 6:1. Натомість, в Івано-Франківську була зафіксована нічия – 3:3. Тож, чи вдасться господарям зберегти місце у трійці або ж їхні опоненти обійдуть їх за рахунок вікторії в очній зустрічі. Дізнаємося у неділю.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!