Екстра-ліга: анонс перших матчів півфінальної серії

В останній уїк-енд квітня у вітчизняній Екстра-лізі стартує півфінальна серія плей-офф. А це означає, що чотири команди-півфіналістки боротимуться за право вийти до фіналу, щоб мати можливість стати чемпіоном України сезону 2016/2017 р. р. Зазначимо, що півфінальна серія триватиме до трьох перемог однієї з команд. А поки що прес-служба Асоціації футзалу України пропонує Вашій увазі анонс перших півфінальних матчів.

Перед поєдинками між «Продексімом» та «Локомотивом» дуже гостро стояло питання, де, а точніше – в якому залі будуть проходити перші два поєдинки півфінальної серії. Річ у тім, що у спорткомплексі ХВУФК, де грає свої домашні «Продексім» планувалися інші змагання. Але питання було вирішене, і херсонський клуб зіграє два матчі на рідній арені. Однак, одразу зазначимо, що підопічним Ігоря Москвичова буде дуже нелегко. «Локомотив» після перемоги у Кубку України має бути на ходу. А коли «Локо» у гарному психологічному стані (особливо якщо він поєднується з хорошою ігровою формою «залізничників»), то зупинити його дуже важко. Але «мельники» на очах рідних вболівальників спробують це зробити. Тим більше, у них є своя мотивація: вони вже хочуть здобути медалі куди більш серйозного ґатунку, ніж минулорічні бронзові. А для цього треба перемогти свіжоспечених володарів Кубку України. Принаймні, для цього у них є два домашніх матчі, бо у Харкові перемогти підопічних Євгена Ривкіна буде складніше.  

«Продексім» (Херсон) – «Локомотив» (Харків)
29 квітня 2017 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 12.00.
Арбітри: Г. Гора, Л. Жиронкін (обидва – Київ), І. Якимишин (Львів)
Хронометрист: С. Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ) 

На відміну від першої пари,у «ХІТа» не виникло ніяких проблем з організацією двох стартових домашніх поєдинків проти «Енергії». Інша річ – в якому стані підопічні Олега Лук’яненка підійшли до протистоянь з львівською командою. Нагадаємо, що минулого тижня кияни практично у рідних стінах, на паркеті спорткомплексу КПІ, не змогли здобути Кубок України, поступившись у фінальному поєдинку харківському «Локомотиву». Тому, в плані психології перевага наразі явно не на боці «кабельників». І якщо наставник «Енергії» Валерій Легчанов уважно передивлявся той фінальний матч «ХІТа» проти «Локо», то він вже має знати рецепт перемоги над київською командою. Інша справа, що статистика доводить один дуже важливий момент: «ХІТ» - явно незручний суперник для «зелено-білих». Але у плей-офф про це вже не треба думати, оскільки матчі на виліт – це шанс поправити статистику. Тому, в «енергетиків» у цьому плані ще є шанси. Але якщо вони потраплять під гарячі руки «кабельників», то можуть виникнути проблеми.

«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів)
29 квітня 2017 року. Київ. Спорткомплекс ЦСКА – 14.00.
Арбітри: Є. Гордієнко (Одеса), Д. Куций (Харків), М. Подраний (Житомир)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: МФК «Локомотив» (Харків)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!