Екстра-ліга: анонс третіх матчів півфінальної серії

Вирішальний етап плей-офф у вітчизняній Екстра-лізі знаходиться у самому розпалі. І вже в перший уїк-енд травня будуть зіграні треті та четверті матчі півфінальної серії плей-офф. Нагадаємо, що наразі рахунок у протистояннях «Локомотив» - «Продексім» та «Енергія» - «ХІТ» рівний – 1:1. Тому, ми очікуємо, що і ці поєдинки будуть не менш цікавими.

У Львові чинний чемпіон України, «Енергія», продовжуватиме з’ясування стосунків з переможцем регулярного чемпіонату, «ХІТом». Враховуючи те, якими цікавими та запеклими були очні зустрічі цих команд у Києві, можна чогось подібного очікувати і тепер. У третьому поєдинку між «Енергією» та «ХІТом» на перший план вийде психологічний фактор, який наразі знаходиться на боці «Енергії». Нагадаємо, що «енергетики» змогли перемогти у другій грі серії, хоча мали великі кадрові проблеми. І така перемога, здобута в нелегких умовах, вочевидь, більше загартувала підопічних Валерія Легчанова. Тому, тепер «зелено-білі» мають певну психологічну перевагу. До того ж, вони гратимуть вдома. І цей фактор теж має допомогти галичанам, якщо вони не хочуть відкладати питання про переможця до п’ятої частини протистояння з «ХІТом». До речі, не варто забувати, що згадана перемога у Києві стала першою для львів’ян за всю історію протистоянь з підопічними Олега Лук’яненка. І це – ще один стимул для Кардаша та компанії не зупинятися на досягнутому. Але і кияни також матимуть свої козирі в цих іграх. У Львові вони вже перемагали, тому цей досвід їм також має стати у нагоді. Втім, можна сказати, що для обох команд цей поєдинок буде ключовим, оскільки зможе багато в чому прояснити ситуацію щодо теоретичного фіналіста від цієї пари.

«Енергія» (Львів) – «ХІТ» (Київ)
Арбітри:
О. Кухарь (Кривий Ріг), П. Кравцов (Рівне), С. Подворний (Хмельницький)
Хронометристи: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва – Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

Харківський «Локомотив» гратиме вдома проти херсонського «Продексіма». І в цій парі акцент падатиме, скоріше за все, на гостей. Чому? Тому що після домашнього розгрому у другому матчі серії (0:6) підопічним Ігоря Москвичова треба провести велику роботу над помилками та проаналізувати, чому так сталось. Якщо херсонці вдало та якісно проаналізують ці помилки, то є велика ймовірність того, що «мельники» не тільки нав’яжуть боротьбу «Локомотиву», а й матимуть шанси на те, щоб повернути серію до Херсона. Якщо ж щось піде не так, то у «Локо» буде все для того, щоб у рідних стінах оформити вихід до фіналу плей-офф. Звичайно, «залізничникам» буде ближчим другий варіант розвитку подій. А для того, щоб наблизити його до реального, «червоно-білим» треба вигравати ключовий третій поєдинок серії. Все просто: якщо цей матч виграє «Локо», то у нього, якщо висловитись тенісною термінологією, буде матч-бол. Якщо ж виграє «Продексім», то саме у нього буде право на цей же самий матч-бол.

«Локомотив» (Харків) – «Продексім» (Херсон)
Арбітри:
Я. Вовчок (Івано-Франківськ), О. Іванов (Дніпро), Б. Кіндій (Розділ)
Хронометристи: О. Фесенко, Є. Динник (обидва – Харків)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: ФК «Продексім» (Херсон)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!