Екстра-ліга. Анонс третього матчу «бронзової» серії

В останню суботу травня у Харкові продовжиться «бронзова» серія плей-офф Екстра-ліги між харківським «Локомотивом» та київським «ХІТом». Нагадуємо, що після двох перших поєдинків, які відбулись у Києві, рахунок у серії за бронзові медалі рівний – 1:1.

Тепер же серія триватиме у Харкові. І вже зараз можна провести певні аналогії з півфінальною серією «Локомотива» з «Продексімом». Тоді «Локо» теж програв перший матч (лише з тією різницею, що у Херсоні була поразка по пенальті, а у Києві – в екстра-таймі). Потім була розгромна перемога над опонентом. І тепер буде цікаво подивитись, як надалі розгортатимуться події у цьому протистоянні. Чи побачимо ми п’ятий матч? Чи доля бронзових медалей визначиться у Харкові? Відповіді на ці питання ми дізнаємось у 28 травня, а поки що звернемо увагу на матч № 3.

Недарма ми згадали півфінальну серію «Локомотива» з «Продексімом». Якщо підопічні Євгена Ривкіна пам’ятають, як закінчилось протистояння з херсонською командою (а вони пам’ятають – не так багато часу пройшло!), то вони мають зробити все для того, щоб не повторити тих помилок, які були допущені. І це стосується не тільки суботнього матчу, а і недільного. Якщо харків’яни зробили правильні висновки, то тепер вони навряд чи наступлять на ті ж самі граблі. До того ж, наразі на користь «залізничників» психологічна перевага після останнього побачення з «ХІТом». А про фактор рідних стін годі й казати.

Щодо «ХІТа», то підопічним Олега Лук’яненка треба підійти до третього та четвертого матчів «бронзової» серії у повному озброєнні, ретельно проаналізувавши причини та помилки, які призвели до поразки у другому поєдинку. Безумовно, поразка 0:4 боляче вдарила по амбіціях «кабельників». Тому, немає сумнівів у тому, що на суботню гру в столиці Слобожанщини кияни вийдуть надмотивованими. І якщо вони не потраплять у тактичні пастки Євгена Ривкіна, то можуть цілком реально претендувати на перемогу не тільки у третьому поєдинку, а і потім за підсумками серії. Повторюємось: для киян у третьому протистоянні з «Локомотивом» головне – не почати одразу грати в то гру, яку запропонують харків’яни. І тоді столична команда може розраховувати на успіх.

Серія за 3-4 місця
«Локомотив» (Харків) – «ХІТ» (Київ)

27 травня 2017 року. Харків. Палац спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи – 13.00.
Арбітри: О. Кухарь (Кривий Ріг), А. Духан (Луганськ), Д. Куций (Харків)
Хронометрист: Є. Диннік (Харків)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: ФК «ХІТ» (Київ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!