Екстра-ліга. Герої 1-го туру

Визначаємо п'ятірку кращих гравців стартового туру чемпіонату України серед команд Екстра-ліги. У наш перший рейтинг потрапили гравці, які так чи інакше змогли принести перемоги своїм командам.

5-те місце. Андрій Хамдамов («Сокіл»). У минулому сезоні Андрій Хамдамов суттєво додав у своїй грі, в результаті чого кілька разів навіть виводив «Спортлідер+» (читайте – «Сокіл») з капітанською пов'язкою. Більше того – кілька разів бувало так, що Хамдамов забивав переможні м'ячі. І, як ми бачимо, Андрій не збирається змінювати традицій у новому сезоні. Його гол у ворота Ципуна приніс першу перемогу «Соколу» в дебютному чемпіонаті під новою назвою.

4-те місце. Тарас Кузь («Енергія»). «Стовп» «Енергії» традиційно весь матч шукав для себе можливість зіграти у своїй звичній манері: прийняти м'яч, зробити розворот та пробити по воротах. І на 27-й хвилині 18-му номеру львів'ян таки вдалося це зробити. Результат – гол у ворота Дурбана, після якого рахунок став 2:0 на користь «енергетиків». І цей забитий м'яч багато в чому став вирішальним. Він не тільки дав «Енергії» можливість грати більш-менш вільно, а і фактично схилив шальки терезів на користь команди Валерія Легчанова.

3-тє місце. Юрій Савенко («Локомотив»). Незважаючи на те, що «Локомотив» переміг з розгромним рахунком у матчі з «Ураганом», треба все-таки відзначити голкіпера «Локо». Тому що в деяких епізодах він рятував «залізничників» від голів. І, можливо, це теж стало запорукою того, що «Ураган» програв з такою відчутною різницею. Окрім того, не будемо забувати і про його забитий м'яч, який став першим «воротарським» у цьому чемпіонаті.

2-е місце. Володимир Кардаш («Енергія»). Після матчу «Енергія» - «Кардинал-Рівне» наставник рівнян Сергій Піддубний зауважив, що перемогу для діючих чемпіонів України здобув Володимир Кардаш. І у словах тренера гостей є правда. Тому що у цьому поєдинку Володимир дійсно багато разів виручав «Енергію». Те, що Кардаша не вистачає «зелено-білим», підтвердив і матч за Суперкубок України протии «Локомотива». І якщо він продовжуватиме грати в такому ритмі і надалі, то суперникам «енергетикам» буде дуже складно реалізовувати свої моменти.

1-е місце. Анатолій Доманський («Титан-Зоря»). Один з лідерів «Титан-Зорі» зробив усе для того, щоб його команда все-таки вирвала перемогу у двобої з непоступливим «Юні-Ламаном». Особливо треба відзначити гол Анатолія за рахунку 3:3, який і виявився переможним. І, до речі, Доманський став єдиним автором дубля у стартовому турі Екстра-ліги. Тому, логічно, що сааме йому ми і віддаємо перше місце.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України 

При підготовці цього матеріалу використані фотографії СК «Сокіл» (Хмельницький) та НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!