Екстра-ліга. Кардинал-Рівне – Сокіл 3:4. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів «Кардинала-Рівне» та «Сокола» - Сергія Піддубного та Романа Ковальчика.

Сергій Піддубний, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне):

- Навіть не знаю, що сказати. У мене зараз немає емоцій, тому що якби ми зіграли 3:3 – це одне. Але ми за секунду до кінця пропустили гол. У страшному сні такого не придумаєш. У цій грі ми створили достатньо моментів – у нас п’ять штанг було. Але штанги нікого не цікавлять. Треба ці моменти реалізовувати. Значить, майстерність у нас така. Ми розібрали «Сокіл», всі його козирі, особливо Педяша, бо знали, що у нього сильна ліва нога. Треба було перед ним спласуватися, поставити під праву ногу. Але так сталося… Значить, так мало бути. Я не можу сказати, що по грі є претензії. Насамперед, треба вилазити з психологічної ями, тому що в таких іграх, як з «Юні-Ламаном» та «Соколом» ми мали вигравати. Наче зробили рахунок 3:1 – те, що треба, мали забивати ще. Але якщо розбирати по гарячих слідах, то у першій зміні вийшли, але втрачали концентрацію. Маємо три моменти, але не забиваємо, не дограємо. Це футзал. Десь «заснули» – отримали гол. Потім другий, третій. От ще і за секунду до кінця пропустили гол. Я не кажу за суддівство, тим більше там був молодий арбітр, на нього ще Ковальчик накричав. Тренер почав на нього тиснути. Це ж не в перший раз. От з «ХІТом» було – там Лук’яненко висловлювався, тепер Ковальчик. Якщо трактувати моменти, то в останньому, наприклад, гравець відає передачу, обрізається. Перед тим – такі самі моменти. Там в’їжджають, фолять. Так давайте пенальті! Давайте однаково трактувати моменти! Але я не за це кажу. Треба виходити, грати, забивати. Зараз буде завдання вилізти з цього. Значить, нема ще класу. Треба працювати. Хоча, як я казав раніше, працювати треба на перемогу.

- Наступна гра з «Титан-Зорею». Чи можна сподіватися на бій з цією командою?
- В нас кожна гра – бій. Я не можу сказати, що в якійсь грі, яку ми програли, нас «відвозили». Якщо розбирати ігри, то наче ми все правильно робимо, гравці створюють моменти, б’ють по воротах. Але ми не можемо цей м’яч забити. Так само і з «Титан-Зорею». Але все залежить від того, як ми будемо виходити після таких ігор. Це дуже важко буде. У молодих гравців ще після «Юні-Ламана» голови були опущені, а зараз… Нам вкрай була потрібна ця перемога. Якби навіть внічию зіграли, то я би сказав, що зіграли би невдало, але, скажемо так, бодай би якесь очко взяли, а тут…

- Шостий фол Фаренюка – невже він був обов’язковим?
- Я не можу сказати, що він не дограв епізод. Треба було зберегти м’яч, але хотілось виграти. Що говорити? Важко це все переживати.  

Роман Ковальчик, головний тренер СК «Сокіл» (Хмельницький):

- Романе Миколайовичу, чи очікували Ви такої гри від своїх підопічних, і які враження від матчу?
- Я дуже коротко дам відповідь на всі питання. По грі я не можу нічого надзвичайного сказати, тому що її треба розібрати. Це – по-перше. По-друге – щось говорити по організації – все добре. А далі щось обговорювати я дійсно не можу, тому що в нас дуже натянуті відносини з Асоціацією футзалу України. Що ми не скажемо, що ми не зробимо – нас штрафують, дискваліфікують і так далі. Ви знаєте, що наших вболівальників дискваліфікували на дві гри через те, що у Харків приїхали хлопці. Всі знають, що загинув наш хлопець, тому болільники приїхали на похорон, а потім залишились на гру, щоб нас підтримати. Прийшли на гру – вже щось не сподобалось Федерації. Тому, давати якісь інтерв’ю, вибачте, я не буду. Тому, дуже дякую, вітаю болільників, які прийшли на гру, побачили цікавий матч. Більше я нічого сказати не можу, пробачте.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: СК «Сокіл» (Хмельницький)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!