Екстра-ліга. «Кардинал-Рівне»​ – «Титан»​ – 2:1. Післямова

Пропонуємо вашій увазі післяматчеві коментарі головного тренера «​Кардинала-Рівне» та асистента головного тренера покровського «​​Титана»​ ​– Станіслава Гончаренка і Олега Зозулі.

Станіслав Гончаренко, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне):

 Захоплення, терпіння нашого скороченого складу. Гра була серйозною, високого рівня. Але з великою кількість пауз, кидків від воріт до воріт... Роздробленою. Команда розуміла, що догравати матч треба вже вшістьох. Нам треба було якось витримати. Ми йшли до переможного завершення.

Загалом, виходячи на цю гру, у нас не було завдання показати видовищну гру, хоча вона могла стати значно більш результативною. У нас були моменти і ми могли закривати гру значно раніше. З іншого боку, нас сьогодні дуже виручив воротар і самовідданість. В нас було 10-12 блоків, коли гравці приймали удари на себе і страхували воротаря. За це я вдячний їм усім.

Сама гра була за шість очок. Якби ми програли – «Титан» наздогнав би нас. Окрім того, ми вже думаємо про шістку. Я вважаю, що така команда як «Титан» точно буде у шістці. Нам хочеться сподіватися, що сьогоднішні три очки, зважаючи на те, яким чином вони були здобуті, стануть золотими саме у шістці.

– Зважаючи на обмежений травмами склад, чи шукаєте ви кадрове підсилення?

– Важко сказати. До 4-го листопада відкрите трансферне вікно. Але кого взяти? Щоб готувати? Поки готуватимемо - відновляться наші гравці. Єдине, що ми надовго втратили Олександра Сіріцького. Він точно не зіграє у матчах першого етапу чемпіонату. А можливо, і до кінця сезону. В нього розрив хрестоподібних зв'язок і завтра його оперуватимуть у Львові. В нас є штат і є зарплатна відомість. Це той склад, з яким ми працюватимемо.

Олег Зозуля, асистент головного тренера ФК «Титан» (Покровське):

– Ми пропустили швидкий гол. Було помітно, що суперник був налаштований його забити. Вони все поставили на карту. Ми не встояли і пропустили. Потім нам вдалося вирівняти гру, але наприкінці тайму знову дали шанс команді з Рівного.

Після перерви відступати було нікуди. Ми поступалися й пішли ва-банк. Нагнітали, пресингували. Вдавалося все, окрім завершення.  У Владислава Ященка було два стовідсоткових моменти... А гра з п'ятим - це лотерея. У цьому компоненті ми жодної небезпеки не створили. 

Загалом, команда суперника сподобалася. Дисциплінований колектив. Помітна робота Станіслава Гончаренка. Помітно, що працює досвідчений тренер. Команда мовчить на майданчику. Ми будемо розбирати цю гру, робити висновки і рухатися далі.

Джерело: офіційний сайт МФК «Кардинал-Рівне»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!