Екстра-ліга: «Локомотив» та «Енергія» зрівнюють рахунки у серіях

В останній день квітня відбулись другі поєдинки півфінальної серії плей-офф Екстра-ліги. За їх підсумками стало зрозуміло, що трьома матчами жоден з півфіналів не обмежиться, оскільки тепер рахунок в обох серіях став 1:1. А це означає, що у кожній парі півфіналістів доведеться ще зіграти як мінімум по одній грі.

У херсонського «Продексіма» було все для того, щоб зробити рахунок у серії 2:0 на свою користь: і психологічна перевага, і підтримка власних вболівальників. Але вже на початку матчу плани херсонців скорегував Лебідь, відкривший рахунок на 3-й хвилині. Після цього гравці «Продексіма» занервували, внаслідок чого порушували правила та отримували жовті картки. А на 16-й хвилині Бессалов отримав другий «гірчичник», який автоматично перетворився на червону картку. Безумовно, це була втрата для «Продексіма», який не зміг протриматись дві хвилини у меншості, оскільки Свірідов зробив рахунок 2:0 на користь «Локо». А на початку другого тайму «мельники» пропустили ще двічі, і тепер психологічна перевага була на боці «Локомотива». У гравців «Продексіма» після цього гра ще більше розладналась, і їм навіть не вдавалося бодай би забити «гол престижу». А підсумував цю зустріч Свірідов, який на останній хвилині забив два м’ячі та остаточно добив «Продексім», який тепер вирушить до Харкова не у самому гарному настрої.   

«Продексім» (Херсон) – «Локомотив» (Харків) – 0:6
Голи:
Лебідь (3), Свірідов (17, 40, 40), Сірий (23), Білоцерківець (24)
Попередження: Бессалов (5), Ланко (9), Скорий (17), Фетько (21)
Вилучення: Бессалов (16 – повторне попередження)
Рахунок у серії – 1:1

Наставнику львівської «Енергії» Валерію Легчанову треба було подумати, ким замінити трьох ключових гравців – Кузя, Струка та Федюка. А ще вже по ходу першого тайму львів’янам додав проблем гол Шевченка, після якого «ХІТ» повів у рахунку. Але варто віддати належне гостям, які не дали можливості своїм опонентам розвити успіх. Як показав подальший хід подій, «Енергія» від цього тільки виграла. А коли на 25-й хвилині Радевич зрівняв рахунок, то гра стала набирати оберти і стала більш напруженою та жорсткою. Справжнім тестом на міцність стали для галичан дві хвилини, які їм довелось провести у меншості після вилучення Радевича, і «зелено-білі» цей тест пройшли. А надалі у «Енергії» знайшовся гравець, який у важкі хвилини зміг повести свою команду за собою. Їм став Михайло Грицина. Саме він своїм голом дозволив «Енергії» вийти вперед. «ХІТ» занервував, тому що відігратись не виходило, а часу на це з кожною хвилиною залишалося все менше. Тому, Олег Лук’яненко почав переходити на гру з п’ятим польовим. Однак, ця тактика не принесла успіху киянам. Більше того – на останній хвилині основного часу Михайло Грицина оформив дубль і підбив підсумок другого матчу – 3:1 на користь «Енергії», яка тепер двічі прийматиме «ХІТ» вдома.  

«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів) – 1:3
Голи:
Шевченко (7) – Радевич (25), Мих. Грицина (30, 40)
Попередження: Школьний (26), І. Борсук (30) – Танський (13)
Вилучення: Радевич (30)
Рахунок у серії – 1:1

Нагадаємо, що наступні матчі півфінальної серії плей-офф чемпіонату України серед команд Вищої ліги «Екстра-ліга» відбудуться 6 та 7 травня у Харкові та Львові.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Sport Arena

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!