Екстра-ліга: результати матчів 11 туру

В українській Екстра-лізі були зіграні матчі 11 туру. Пропонуємо Вашій увазі їх результати.

«Сокіл» приїхав до Івано-Франківська у якості лідера регулярного чемпіонату. З одного боку – підопічні Романа Ковальчика були фаворитами у цьому протистоянні. Але «Ураган» був максимально налаштований на те, щоб не тільки дати бій лідеру, а і виграти. І в результаті ці два бажання обох команд вилились у дуже цікавий матч, в якому складно було комусь віддати перевагу. Те, що обидві команди не хотіли поступатись, показав кінець першого тайму, коли вони видали дуже шикарну гольову перестрілку, в якій переможцем виявився «Сокіл». Однак, «дракони» змогли відповісти на початку другої 20-хвилинки. Здавалось, що після цього у при карпатців буде все для того, щоб вийти вперед. Але зробити цього підопічним Максима Павленка не вдалося. Однак, їх може радувати і той факт, що «Соколу» теж не вдалося схилити шальки терезів на свою користь.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький) – 3:3
Голи:
Микитюк (16), Шотурма (19), Горбатий (24) – Шеремета (17), Кручек (18), Хамдамов (20)
Попередження: Біров (14) – Мартинюк (20), Педяш (31), Кручек (33)

Столичний «ХІТ» взяв реванш у «Енергії» за поразку в серії плей-оф минулого сезону. Для підопічних Олега Лук’яненка було дуже важливо зробити це саме на рідному паркеті. Але шлях до реваншу був нелегким. Лише наприкінці першого тайму киянам, зусиллями Євгена Смоловика, вдалося відкрити рахунок. Фактично це був «гол у роздягальню», який мав би стимулювати «енергетиків» якомога швидше відігратись. Проте, зробити це протягом усього другого тайму підопічним Валерія Легчанова не вдалося. А от «ХІТ» наприкінці гри все-таки зміг остаточно схилити шальки терезів на свою користь. Сталося це завдяки двом голам Сергія Журби, які остаточно подарували перемогу «ХІТу».

«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів) – 3:0
Голи:
Смоловик (19), Журба (39, 40)
Попередження: Жук (5), Тменов (35) – Кузь (6), Лясковський (27)

Поєдинок між «Титаном» та «Кардиналом» подавався як протистояння двох дуже непоступливих команд. Але вже на початку гри рівнян очікував холодний душ у вигляді двох пропущених голів. Безумовно, такий гандикап дозволив «Титану» грати трохи легше, адже підопічним Дмитра Камека тепер можна було підлаштуватись під суперників, яким треба було відіграватись. Але відігратись «кардиналам» вдалося лише на початку другої 20-хвилинки. Щоправда, вже скоро Леміш відновив перевагу «Титану» у два м’ячі. І наче все по такій грі мало би складатись на користь покровців, але був у них один мінус – вони збирали командні фоли, і незадовго до кінця поєдинку поплатилися за це – у їх ворота був призначений дабл-пенальті. Однак, Волянюк не зміг оформити дубль. Покарання прийшло дуже скоро – Малишко забив четвертий м’яч «Титану» в цій грі, і саме цей гол підбив підсумок протистояння – 4:1 на користь команди з Покровського.

«Титан» (Покровське) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 4:1
Голи:
Ященко (1), Мілінькій (3), Леміш (24), Малишко (39) – Волянюк (22)
Попередження: Леміш (24)
На 38-й хвилині Волянюк («Кардинал-Рівне») не реалізував 10-метровий.

«Епіцентр К Авангард» мав велике бажання взяти реванш за поразку у Житомирі. До того ж, три очки могли би підняти господарів майданчику на одну позицію вище. Таке ж завдання у цьому протистоянні мав «ІнБев/НПУ». І підопічні Валерія Директоренка впоралися зі своєю задачею на гру набагато краще. Вже на 5-й хвилині Дзюба видав пас на Чеберяка, якому залишалось тільки влучити у ворота. Пізніше відзначився і сам капітан «пивоварів». А вже на 24-й хвилині Бакум зробив рахунок 3:0 на користь гостей. Можна сказати, що після цього «ІнБев/НПУ» зробив половину справи. Але ще залишалось трохи менше половини першого тайму та весь другий тайм. Саме стільки часу було у «будівельників» на порятунок. Але після того, як майже на початку другої половини зустрічі Бакум зробив рахунок 4:0 на користь «ІнБев/НПУ», стало зрозуміло, що шансів на те, щоб врятувати поєдинок у одеситів майже немає. Єдине, що їм вдалося зробити, так це скоротити рахунок, що, в принципі, не врятувало підопічних Кирила Красія від поразки.  

«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – 2:4
Голи:
Сандул (37), Остапчук (38) – Чеберяк (5), Дзюба (10), Бакум (12, 24)
Попередження: Саківський (38) 

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Євген Кравс

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!