Екстра-ліга. «Ураган»​ – «АРПИ Запоріжжя»​ – 7:1. Післямова

Пропонуємо вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів івано-франківського «​Урагана» та «​​АРПИ Запоріжжя»​ ​– Максима Павленка і Максима Павлюка.

Максим Павленко, головний тренер НФК «Ураган» (Івано-Франківськ):

– Як Ви оціните сьогоднішню зустріч і які враження від суперника?
– Насамперед хотілося б після прикрої втрати очок в місті Рівному здобути три пункти щоб покращити турнірне становище. Були налаштовані з першої до останньої секунди грати виключно на перемогу. Ми планували підняти високий темп гри. Іноді нам це вдавалось, але на вдавалась реалізація. На початку другого тайму ми зуміли збільшити перевагу, реалізувавши створені моменти. Забивши два м”ячі ми зробили ситуацію більш комфортну для себе і змусили суперника нервувати. У більшості моментів гри в захисті ми зіграли компактно, але в деяких моментах були недопрацювання тому і пропустили гол. Були моменти в яких супернику забрало влучності. В цілому команда відпрацювала добре і всі були як єдине ціле. Всі разом здобули перемогу і у гарному настрої будемо готуватись до наступних зустрічей.

– Початок чемпіонату розбавлений першим туром Кубка Ліги, які враження від такого підходу у початку футзального сезону?
– Ці змагання більш експериментальні де кожен тренер варіює четвірками, ігровими зв”язками,  дає завдання, які він не ставить перед гравцями в сезоні щоб подивитись можливості команди. Ми для себе вважаємо цей турнір, як ігри, у яких можна пробувати різні варіанти четвірок. При виході у фінальну частину, звісно будемо ставити завдання перемогти в Кубку Ліги, але все одно це етап підготовки до чемпіонату.

– Які плани на регулярний чемпіонат?
– Завдання на регулярний чемпіонат окреслені керівництвом клубу - потрапляння до фінальної  шістки команд, що дозволить продовжити боротьбу у чемпіонаті. Планами для нас є перемагати у кожному матчі і здобувати залікові очки щоб мати більш комфортне турнірне становище по завершенню регулярного чемпіонату.

Дякумо за підтримку усім вболівальникам які були сьогодні з нами!

Максим Павлюк, головний тренер ФК «АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.):

– Як Ви оціните сьогоднішню зустріч і які враження від суперника?

– Сьогоднішню гру можна розділити на два тайми. Перший тайм був більш рівним і нам вдавалась не погана гра, а другому таймі, за незрозумілих на даний момент причин, була втрачена гра яка призвела до пропущених голів. Звичайно, суперник сильний і ми готувались до гри проти нього, але ж не на стільки щоб втратити контроль над грою. Сьогодні у нас були великі кадрові втрати. Це втрата гравців на яких будується гра. Ми ще такого рівня команда щоб оперативно знаходити заміну ключовим гравцям, які є лідерами в команді. На розминці травмувався гравець, який на період підготовки до гри мав мікротравму, aле запевнив про свою готовність до гри і готувався до неї на максимумі. Якби були якісь загрози для здоров”я гравця то ми б не ризикували. Ця гра не була принциповою з точки зору збереження турнірного становища оскільки це початок чемпіонату. Чемпіонат продовжується і ми рухаємось далі.

– Початок чемпіонату розбавлений першим туром Кубка Ліги, які враження від такого підходу у початку футзального сезону?
– Для нашої команди однозначним плюсом є участь у заганнях Кубка Ліги. Ми молода команда і чим більше у нас матчів , тим більше досвіду ми маємо. Ці змагання для нас є дуже важливими.

– Які плани на регулярний чемпіонат?
– У регулярному чемпіонаті будемо йти покроково: здобувати залікові бали, награвати четвірки, набувати ігрового досвіду. Всі хочуть попасти в шестірку кращих і продовжити боротьбу. Якщо не ставити завдання потрапити до шістки, то немає сенсу грати взагалі. Нам потрібно награватися, зіграватися, і тому у нас дуже багато роботи.

Джерело: офіційний сайт НФК «Ураган»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!