Екстра-ліга. «Ураган»​ – «Продексім»​ – 2:2. Післямова

Пропонуємо вашій увазі післяматчеві коментарі тренера івано-франківського «​Урагана» та головного тренера херсонського «​​Продексіма»​ ​– Сергія Задорожного і Карлоса Барбози, а також гравців обидвох команд – Андрія Федюка та Петра Шотурми.

Карлос Барбоза, головний тренер МФК «Продексім» (Херсон):
– Насамперед, хочу сказати, що обидві команди дуже добре себе показали під час матчу. Гра була чесною в плані тактики, техніки… І сьогодні «Продексім» та «Ураган» продемонстрували все, що хотіли впродовж 40 хвилин, які провели на полі. Не хочеться акцентувати увагу на тому, що не вдалося в цій грі. Треба відзначити, що захист обох команд був відмінним, всі добре справлялися зі своїми завданнями. Я б сказав, що поєдинок був досить таки врівноваженим і рівним.

У літнє міжсезоння «Продексім» підписав відразу трьох екс-«ураганівців». Як хлопці почувають себе у Херсоні?
Всі три гравці з «Урагана» дуже важливі для нас, хороші і здібні виконавці, і дуже добре себе почувають у нашій команді. Ігор Корсун сьогодні не грав, бережемо його для наступного матчу, це Кубок УЄФА. Він повернувся з розташування збірної, втомлений, але це дуже хороший футболіст. Те саме можу сказати про Петра Шотурму, він добре показує себе на полі, добре захищає,організовує гру. Михайло Зварич – людина, яка відмінно працює з м’ячем, тому я навіть не вагаючись вирішив запросити всіх трьох до Херсона.

– На «Продексім» очікує Ліга Чемпіонів, в якому настрої берете курс до Сербії?
Рівень налаштованості, бойового духу завжди повинен бути на висоті. Сьогодні ми проведи досить таки складний матч, показали свою конкурентоздатність. Так само готуємося на Кубок УЄФА, і рівень нашої концентрації повинен зберігатися на високому рівні. Ми повинні готуватися, працювати, і все в нас вийде. Ми розуміємо,що представляємо не тільки наш клуб і Херсон, а й всю Україну.

Сергій Задорожний, тренер НФК «Ураган» (Івано-Франківськ):

– Скажу, що результат гри закономірний. Ми володіли перевагою по ходу гри, по рахунку, вели то 1:0, то 2:1, і всі налаштовані були виграти, боролися, але пропустили швидкий другий м’яч. Тому рахунок - на табло. На майданчику було дві хороші команди, які ставлять перед собою максимальні завдання, і по грі було видно, що було багато моментів, як біля наших воріт, так і біля воріт "Продексіма". Думаю, нам не вистачило реалізації.

Андрій Федюк, гравець НФК «Ураган» (Івано-Франківськ):
– Був хороший якісний футзал, можна навіть сказати, що розігрувалася шахова партія. "Продексім" обороняється не так, як всі команди, і ми намагалися знайти "ключик". Грали непогано, показали хорошу гру, але залишається проблема – створюємо моменти, але не забиваємо, за що нас суперник і покарав. Були епізоди, як в першому, так і другому таймі, просто треба забивати, тоді все склалося б зовсім по іншому.

Як Вам підтримка в Івано-Франківську?
Тут чудова атмосфера, командам-гостям тут завжди важко грати, тому старалися забити перший гол, щоб підбадьорити глядачів. Дякуємо за підтримку, будемо старатися вигравати, і досягати результатів.

Як оцінюєте перший тур Кубку ліги, який провели в Запоріжжі?
Важко оцінювати, бо він був неповноцінним, багато гравців були у збірних. Тим більше, у кожного різні завдання: хтось має вийти з групи, а хтось наігрує молодь. Ми зіграли непогано, виграли дві гри, тому все гаразд.

Петро Шотурма, гравець МФК «Продексім» (Херсон):

– Ми знаємо, як "Ураган" розпочинає на своєму майданчику ігри, це дуже швидкісна, амбіційна команда. Як і в них, так і в нас були хороші гольові моменти, висока концентрація, думаю, гра мала б сподобатися вболівальникам. Як на мене, 2:2 – закономірний результат.

З якими емоціями повернулися до рідного міста?
Враження позитивні! Заходиш в зал, і одразу «мурашки» по шкірі, добре зустріли вболівальники…

P.S. Максим Павленко за станом здоров’я не зміг бути присутнім на матчі. Команда, керівництво клубу та адміністрація бажають якнайшвидшого одужання і відновлення!

Джерело: офіційний сайт НФК «Ураган»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!