«Енергія» - «Титан» - 1:2. Післямова

Пропонуємо вашій увазі післяматчеві коментарі тренерів львівської «Енергії» та покровського «Титана» – Валерія Легчанова та Дмитра Камека.

Валерій Легчанов, головний тренер СК «Енергія» (Львів):

Враження негативні тільки від результату, але в цілому грою команди я задоволений, особливо другим таймом. У першому таймі нам не все вдалось, але десь з хвилини десятої вже окреслювався той малюнок гри, який ми хочемо бачити. Команда напрацювала далеко не на один гол, тому мені шкода гравців, адже роботи виконано більш, ніж достатньо, а м'яч у сітці так і не побував. Ми спробували грати з п'ятим польовим, щось нам вийшло, щось ні — ще розберемо ці епізоди. Окрім того, безглузда помилка призвела до пропущеного м'яча. Тож, грою я більш-менш задоволений, а результатом - звісно, ні. Тому що грали ми вдома, треба брати очки. Хотів би ще раз підкреслити, що у нас поки немає стабільності, достатньої виконавчої майстерності для реалізації гольових моментів. Можна в одному матчі забити з п'ятьох чотири, але коли “не йде”, треба брати кількістю, холоднокровніше підходити до реалізації своїх нагод. Також суперник сьогодні був хороший, тож я їх вітаю з перемогою. Видно, що ця команда розивається у правильному напрямку. А для нас цей матч буде уроком, будемо далі працювати, щоб здобувати результат вже за тиждень, у наступній грі чемпіонату.

Дмитро Камеко, головний тренер МФК «Титан» (Покровське):

Витрачено багато емоцій, десь негативних, десь позитивних. Гра могла розвернутися у будь-який бік. Ми могли і перемогти у цьому матчі, і поступитися. Команда суперника ризикнула з п'ятим польовим, за що й поплатилась. Ми з п'ятим сьогодні не збиралися грати, тому що і виїзний матч, і здобуте очко теж важливе. Для глядачів, я думаю, гра була цікавою — “без центру поля”, як кажуть у великому футболі. А ми просто задоволені. Вдячний хлопцям, вони проявили терпіння і бажання перемогти – це є найважливішим у спорті.

За матеріалами офіційного сайту СК «Енергія» (Львів)

 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!