«Епіцентр К Авангард» - «Кардинал-Рівне» - 1:3. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо вашій увазі післяматчеві коментарі в. о. головного тренера МФК «Епіцентр К Авангард» Кирила Красія та головного тререна МФК «Кардинал-Рівне» Сергія Піддубного.

Кирило Красій, в. о. головного тренера МФК «Епіцентр К Авангард» (Одеса):

-Грали непогано, особливо у першому таймі. Гра виходила. Наші задумки, які ми мали перед початком поєдинку, втілювали у життя. У нас були хороші контратаки, виходи з оборони, Індивідуальна майстерність наших гравців на сьогоднішній день не надто висока. Особливо у важливі моменти виходить, що відключається розум, і створюються тільки емоції. Через це, в принципі, і страждає наша команда, тому що всі голи ми самі собі привезли. Ви самі все бачили. Про що говорити? Знову ж таки: не нас переграли, а ми переграли самі себе. Ну, і, звичайно, вітаю «Кардинал-Рівне» з перемогою.

-У рівнян традиційно в`язка гра. Команда сьогодні зіграла у свою гру. Чому не вдалося зламати хід матчу?
-Чому не вдалось? Повернемось до початку: ми грали у першому таймі, у нас, в принципі, було багато хороших гольових моментів. Забили гол, зрівняли рахунок. Гра нам давалась. Але знову ж таки: індивідуальні помилки. А стосовно того, що «Кардинал-Рівне» має свій стиль, давно грає у такий свій футзал, то ми до цього готувались, передивлялись ігри цієї команди. І ми знали, що гра буде важкою. Про це все говорилося. Ще раз кажу: у нас був свій план на цю гру, і він, в принципі, спрацьовував у першому таймі. Звичайно, коли ми помиляємось та самі собі привозимо голи, потім наш план руйнується. І нам довелося щось видумувати по ходу гри. Мабуть, нічого не видумали, окрім як закінчити цю гру черговою поразкою.

-Остапчук помітно прогресує – не тільки тому, що гол забив, а ще й тому, що у багатьох епізодах брав гру на себе, проявляв лідерські якості…  
-Те, що Руслан прогресує – це так. Але періодами він знову перетворюється на того Руслана, який прийшов у нашу команду з чемпіонату міста. Ми маємо прагнути до того, щоб підвищувати рівень гравців. І він має сам до цього прагнути, тому що грати так, як він грав у чемпіонаті міста, не виходить. Потрібно, звичайно, трохи перебудовуватись і робити кроки вперед, тому що в нас ще все попереду. У нас команда молода, і я думаю, що скоро, а може й ні, та нам вдасться отримати ці заповітні очки.

Сергій Піддубний, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне):

-Найголовніше – здобули три очки, що для нас важливо, ми вилізли в гору. Скажу по грі: відчувалось, що не було нашого лідера, Богдана Новака, у якого є мікропошкодження. Довелось перебудовуватись та вносити корективи у гру. Ще два гравці не могли грати, але на уколах вийшли. Видно було, що не всі готові нав`язувати боротьбу, багато в чому програвали. Команда суперника цим користалась. Відсувалось, що недоналаштувались. Все-таки, підсвідомо хлопці думали, що суперник слабкіший. Може, одеситам і бракує досвіду, але я скажу, що мені їх команда сподобалась. Є агресія, непогані швидкі гравці. Думаю, що вони зе багато кому попсують нерви і свої очки зе заберуть – це 100 %. А ми будемо готуватись далі до майбутніх ігор. Ми зараз стараємось набрати очки, тому що в тому році були моменти, а очок не було. Зараз очки набираємо, що є найголовнішим.

-До цього не вигравали у гостях. Чому не складалось?
-Я вже ті поєдинки порозбирав. Сьогодні з виїзних ігор була найгірша. Програли «Енергії», «ХІТу», «Продексіму» не по грі. Мінімум це нічийні ігри, а якщо взяти по гострих моментах, то могли би бути і переможні. Але гострий момент – це не гол. І суперники цим користувались, нас ловили.

-Чого не вистачає «Епіцентру К авангарду», щоб прогресувати та нарешті набирати очки?
-Я думаю, що не вистачає досвіду – це раз. А по-друге – десь, може, якась психологічна невпевненість, бо команда програє. Впевненість приходить через перемоги. Це можна сказати точно. Навіть ми у минулому році десь не набирали очки, але у нас просто гравці були більш досвідчені. А тут тільки Мірошник та Коваленко – це дуже мало. Я ж кажу: команда хороша, є у неї свій почерк, у тренера є свої задумки. Я впевнений, що свої очки вони точно будуть набирати.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!