Ігор Москвичов: «На нас чекає непередбачуваний сезон»

6 вересня в Україні стартував новий футзальний сезон. На сьогодні команди мають зіграти 4-й тур чемпіонату України. Кого можна вважати головним суперником МФК «Продексім», розповідає головний тренер команди Ігор Москвичов.

Ігри, що вже відбулися у рамках трьох турів, показали, що чемпіонат України по футзалу буде цікавим, оскільки немає команд, які б не втратили окуляри. Тренер «Продексіму» вважає, що на титул чемпіона претендуватимуть приблизно сім-вісім команд.

«До фаворитів чемпіонату можна віднести «Продексім». Херсонська команда не лише зберегла склад, але і посилилася двома легіонерами та трьома новими гравцями з харківського «Локомотиву». До сильних команд можна віднести і хмельницький «Сокіл», у якого на сьогодні збалансований склад команди і який пройшов хорошу передсезонну підготовку з виїздом на турнір до Польщі. Там вони виступили на рівних з європейськими командами», - пояснює Ігор Москвичов.

На думку тренера, гідні результати показує і львівська «Енергія». Попри те, що команду покинули «старожили» та прийшли нові гравці, «енергетикам» все-таки вдається демонструвати якісну гру. Якщо ж говорити про «Ураган», то футболісти цієї команди виграли два передсезонні турніри і також радують своїх уболівальників добрими результатами.

«У київського «ХІТа» претензій на чемпіонство було багато. Я упевнений, що в цьому році тренер і команда проведуть роботу над помилками, врахують торішні недоліки і покажуть, що готові грати за першість. Не можна скидати з рахунків і рівненський «Кардинал». І якщо минулого року їм бракувало кадрового потенціалу, то цього року є вже дві повноцінні четвірки. За рахунок цього гра може покращитися і, як наслідок, команда може стати претендентом на чемпіонство», - пояснює Ігор Євгенович.

Також, на думку тренера, гідним можна рахувати і покровський «Титан». Це самобутня команда, яка упродовж багатьох років показувала добрі результати. А з приходом нового і амбітного тренера перед футболістами будуть поставлені конкретні завдання з претензіями на чемпіонство.

«Але ми бачимо, що команди втратили очки, тому нас чекає непередбачуваний сезон. Думаю, що ігри будуть гострими, оскільки в кожному турі бачимо несподівані результати», - підсумував Ігор Москвичов і додав, що футболісти «Продексіму» мають намір викладатися на все 100 і підкорювати не лише чемпіонат України, але і майбутній Кубок УЄФА.

За матеріалами офіційного сайту МФК «Продексім» (Херсон)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!