"ІнБев/НПУ" - "Ураган" - 3:3. Післямова

Пропонуємо вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів "ІнБев/НПУ" та "Урагану" – Валерія Директоренка та Максима Павленка.

Максим Павленко, головний тренер ФК "Ураган" (Івано-Франківськ):

- Рахунок на табло. На жаль, для нас він знову не переможний. Але сьогодні міг бути і програш. Зуміли проявити характер, не змиритися з перебігом подій на майданчику, зрівняти рахунок. Тричі. Шкода, не вистачило реалізації. Знову таки, багато створили моментів. Зі стандартних положень не можемо забити гол. Поступово, сподіваюся, з кожною грою, будемо додавати саме в реалізації. Будемо набирати такі необхідні нам очки, щоб потрапити в плей-офф. Кожен з гравців розуміє і свою відповідальність і відповідальність за загальний результат. Всі хотіли поміняти ситуацію на майданчику. Дійсно, мали велику перевагу в другому таймі. Будемо краще реалізовувати, будемо забивати голи, володіти ініціативою. Будемо над цим працювати. 

Валерій Директоренко, головний тренер "ІнБев/НПУ" (Житомир/Київ):

- Є таке поняття як "незручний суперник". Так складається ситуація, що для нас "Ураган" незручний. Є щось таке, що не дозволяє нам перемогти, будучи недалеко від позитивного результату. Все рівно ми примудряємося упустити її (перемогу, - прим.). Це вже не в перший раз було. Досвід показує, що "Ураган" - хороша команда і я не можу зрозуміти, чому вона зараз опинилася на такому місці. Не знаю, може карма якась, важко нам з "Ураганом" даються ігри. В гостях ми програвали, відігралися. Тут навпаки, постійно були першими і все рівно якось легко пропускали.

- Що сталося з командою на початку другого тайму?  
-  Мабуть, мікропровальчик десь фізичний був, що команда віддала ініціативу. В останній час я вимагав від хлопців великої самовіддачі в грі в обороні. І це віднімає багато сил. Десь може позначилася втома після цієї двохтижневої паузи. Ми дуже багато ігор провели. Так, був провал, який настав на початку другого тайму. Але хлопці зібралися, десь відкрилося "друге дихання", і далі грали, не скажу більш-менш рівно, але по тому плану, який задавався перед матчем.

- Постійні виходи воротаря з м'ячем - це була тренерська установка?
- Так, ми таке відпрацьовуємо на тренуваннях. На жаль, поки до ідеалу далеко. Але цей тактичний прийом, який ми вирішили взяти на озброєння і він давав користь в першому таймі. В другому... Мабуть, десь досвіду ще не вистачає Сухову. Але нічого, він допрацює і, думаю, буде більш ефективно це робити. У Сашка дуже гарна швидкість, він швидко вибігає і поки втрачає момент, коли потрібно вчасно віддати передачу.

- Як оцінюєте суддівство в матчі?
- Ми забили гол, який нам не зарахували. Я вважаю, що такі фоли не ставляться. Знову у нас проблеми з суддівством неоднозначним виходить на перший план. Особливо, коли грають такі команди, рівні і гра важко дається, то суддівський фактор дуже сильно впливає. І якщо проаналізувати всі наші ігри в листопаді, то не один матч, особливо домашній, не проходила гладко. Дуже багато було неоднозначних рішень - і з "ХІТом", і з "Продексімом", і з "Енергією". Я не знаю, чи то може в нас рівень суддівства такий, бо що в одну сторону, що в другу... Не знаю, якщо чесно, що відбувається. Але ці моменти, чомусь стають для нас ключовими.

За матеріалами сайту "Спортивний Житомир"

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!