Кардинал-Рівне - Енергія 5:8. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів "Кардинала-Рівне" та "Енергії" - Сергія Піддубного та Валерія Легчанова.

Сергій Піддубний, головний тренер МФК "Кардинал-Рівне" (Рівне):

- В першому таймі ми мали низку дуже хороших моментів, які знову не зуміли реалізувати. Це і удар у стійку і чистий вихід віч-на-віч із воротарем суперника. Як завжди. Ми не можемо забити – натомість пропускаємо. Значить, десь не вистачає майстерності. Зуміли забити гол, повернулися у гру. Але потім Олександр Басіч отримав пряму червону. Доволі спірний, як на мене, епізод. Не встигли перебудуватися. Неправильно захищалися втрьох і одразу пропустили. Потім – знов. А за рахунку – 1:4 вже важко повернутися у гру. Кінець матчу – це взагалі повний безлад. Готувалися грати 5 на 4. Тренувалися. Але не вийшло зробити це ефективно. Значить, ще не готові. До того ж, психологічно гравцям зараз дуже непросто.

- Ви дали шанс вперше у сезоні зіграти Юрієві Свинарчуку, Дмитрові Ситнику, Едуардові Петрику. Це було заплановане рішення?
- Свинарчука треба було випускати, бо Дурбан не виручив – пропустив чотири м’ячі. Юрій відіграв на рівні. Без особливих нарікань. Петрику вже треба було дати шанс. Але йому треба грати більше у комбінаційний футзал. Ситник теж поки не готовий. Він не продемонстрував усього, на що здатний.

- Чи маєте зауваження до роботи суддівської бригади?
- Судді помиляються, але ми самі повинні витримувати такі удари. Не можна перекладати усю провину на суддів, коли ми рік не можемо вдома виграти. Хоча, свою «чорну» справу вони сьогодні зробили, вчасно прибравши з майданчика Басіча. Можливо, з ним була б інша гра. Але навіщо гадати?

Ми не змогли тактично перебудуватися у другому таймі. Це провина тренера. Не знайшов оптимального складу четвірок, щоб запобігти цим голам.

Валерій Легчанов, головний тренер СК "Енергія" (Львів):

- Задоволений перемогою. Ми давно не вигравали. Сподобалася атмосфера у залі. Приємно грати перед переповненими трибунами. Гра йшла за нашим сценарієм, допоки самі не "привезли" гол у свої ворота. Після цього суперник змусив нас понервувати. Працюємо з гравцями, щоб уникнути таких помилок. Але десь били сьогодні емоції через край у футболістів. Дуже хотіли виграти і не зуміли зіграти, відштовхуючись від рахунку.

Мені сподобалася гра обох команд. Дещо змазаною вийшла кінцівка матчу. Ми хотіли дати можливість зіграти молодим гравцям, які поки зовсім мало досвіду мають. Але така велика кількість м'ячів, гадаю, потішила вболівальників.

За матеріалами офіційного сайту МФК "Кардинал-Рівне" (Рівне)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!