Кардинал-Рівне – ЛТК/ІнБев/НПУ 4:3. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів «Кардинала-Рівне» та «ЛТК/ІнБев/НПУ» - Сергія Піддубного та Валерія Туркіна.

Сергій Піддубний, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне):

- Сьогодні ми перемогли, перш за все, завдяки удачі.

- Чи допомогло в грі те, що Ви повноцінно керували діями команди з лави запасних?
- В нас вже була розмова і з президентом на цю тему. І я не раз вже казав: коли в команді буде достатньо гравців рівня Екстра-ліги – гратимуть лише вони. Поки – цього нема. Навіть по сьогоднішній грі – було очевидно, що в нас є повноцінних півтори четвірки. І навіть ті шість гравців не можуть на одному рівні відіграти хоча б 5 хвилин. Хоча, я з них витискаю усе, що можна.

Так, збоку все краще видно. Переконався, що зіграло моє рішення перевести наприкінці матчу Артема Фаренюка у другу четвірку. Саме він віддав гольовий пас на Кручка.

Але знову ж таки. Рахунок – 3:0, все ніби в наших руках, але ми даємо супернику можливість відігратися. Все тому, що не всі наші гравці пройшли відповідну школу і не можуть швидко приймати правильні рішення. Ми працюємо над цим на тренуваннях, гравці ростуть. Дотепер їм не вистачало трохи удачі. Гра в нас була. А сьогодні ще й удача була на нашому боці. Сподіваюся, ця перемога піде нам на користь.

Цю перемогу я хочу «присвятити» арбітру Миколі Подраному. Він нам стільки нагидив… В одному із сезонів через його нехороше рішення з призначенням пенальті на останніх секундах ми втратили заслужені два очки і замість третього місця – вийшли в плей-офф з четвертого – на львівську «Енергію».

Зараз – чергове співпадіння. Арбітр з Житомира обслуговує нашу гру, після якої нам грати з командою з Житомира… І дає мені жовту картку за симуляцію, знаючи, що вона для мене буде четвертою. А ігри проти «ЛТК» мені завжди вдавалися. Я забивав практично у кожному матчі. Так, я можу іноді накричати в емоціях на арбітра. Але розповім про гру з «ХІТом». Я знав, що маю три попередження, тому мовчав і навіть не робив зайвих рухів на майданчику. А арбітр знаходить момент, щоб виписати жовту картку за симуляцію... Тут має комітет арбітрів розбиратися, чому так стається. А в нас в команді є ключові гравці, втрата яких – не проходить безболісно.

- Чи допомогла Вам сьогодні зміна роздягальні?
- Можливо. Я давно хотів поміняти роздягальню. Але хлопці переконували, що не в тому справа. А взагалі ми прийняли таке рішення, бо там є краще забезпечення гарячою водою.

- Кого з гравців відмітили б?
- Хочу відмітити гру Юри Свинарчука. Так, він помилявся, але в багатьох епізодах виручав нас. Радує також гра Микити Лазикіна. Це один із гравців, який зараз грає на стабільно високому рівні.

Валерій Туркін, головний тренер «ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ):

- Причина поразки у тому, що нам не вистачило стійкості характеру та бажання деяких гравців. Я вже не вперше кажу, що в нас є гравці, чия гра не відповідає рівню Екстра-ліги. Вони штучно потрапили до команди, бо так склалися обставини в клубі. Їм пощастило, але вони на це не заслуговують. В них є шанс проявити себе, але вони ним не користуються. Через це і відповідні результати.

Сьогодні суперник проявив характер і волю до перемоги. А ми зіграли на рівні усього 10-12 хвилин. Зрівняли рахунок, а потім – розслабилися і в підсумку не зуміли здобути навіть одного очка.

- Як оцінюєте тепер свої шанси на потрапляння до плей-офф?
- Хіба чемпіонат на цьому завершується? Не поспішайте нас хоронити.

За матеріалами офіційного сайту МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!