«Кардинал-Рівне» поглибив співпрацю з вболівальниками та шукає кадрове підсилення

МФК «Кардинал-Рівне» готується до старту нового сезону в Екстра-лізі по всіх напрямках. Принаймні, про це свідчать останні події зі стану рівненського клубу.

Зокрема, офіційний сайт «кардиналів» повідомляє, що керівництво «кардиналів» підписало Меморандум про співпрацю зі своїм фан-клубом. Угода покликана юридично закріпити взаємодію сторін у процесі популяризації футзалу та, власне, клубу «Кардинал-Рівне» у місті та області.

 Володимир Валявка, президент МФК «Кардинал-Рівне»:
- Ми маємо потужну вболівальницьку підтримку на усіх матчах. Особливо приємно, що наші вболівальники підтримують нас навіть на виїзді. Ми дуже задоволені співпрацею із активною частиною вболівальників, які постійно пропонують нові ідеї для розвитку клубу, ставлять перед нами амбітні задачі. І зараз ми дійшли до того моменту, аби підтвердити нашу співпрацю документально. Це дозволить нам вийти на новий рівень, ще більше зміцнити нашу взаємодію.

Адже ми граємо для вболівальників. І вболівальники, і гравці – отримують заряд емоцій під час матчу. Для нас усіх ця підтримка дуже важлива.

Тепер ми розпочнемо спільно працювати на напрямками розповсюдження нашої клубної атрибутики у сезоні 2017/2018 р. р., обговоримо, як ми зможемо допомогти вболівальникам підтримувати команду у виїзних матчах.

Андрій Романовський, представник фан-клубу МФК «Кардинал-Рівне»:
- Наша співпраця розпочалася практично з перших днів після переїзду клубу до Рівного. Ми прийшли до висновку, що потрібно об’єднувати зусилля вболівальників та офіційних представників клубу, аби разом популяризувати футзал та МФК «Кардинал-Рівне» у місті, області та Україні. Клуб і вболівальники – єдине ціле. Разом, ми зможемо залучити ще більше людей на трибуни. А якщо вболівальників, принаймні на домашніх матчах, буде більше – це стимулюватиме і владу потужніше підтримувати футзал.  

Окрім того, стало відомо, що «Кардинал-Рівне» визначився з транслятором своїх матчів. Зокрема, досягнуто угоди, що поєдинки рівнян у новому сезоні у прямому ефірі можна буде побачити на телеканалі «Рівне 1». У документі, зокрема, йдеться не лише про домашні, а й про деякі виїзні поєдинки клубу.

Володимир Валявка, президент МФК «Кардинал-Рівне»:
- Приємний сюрприз для вболівальників. Ми домовилися із провідним телеканалом Рівного, «Рівне 1». Вони транслюватимуть у прямому ефірі, наголошую на цьому, домашні і виїзні матчі МФК «Кардинал-Рівне» у новому сезоні.

Це дуже приємно. І це – важливий крок на шляху популяризації футзалу в Україні. Футзал дуже популярний як масовий спорт. Втім, вважаю, що саме професіональний футзал в Україні досі недооцінений.

Спільно із нашими новими партнерами ми хочемо популяризувати цей спорт. Це також допоможе клубу залучити нових спонсорів. Тому, вважаю таку співпрацю взаємовигідною.

Оксана Власюк, комерційний директор ТРК «Рівне 1»:
- Для нас участь у такій співпраці є дуже цінною.  Ми будемо не лише офіційним транслятором, а й інформаційним партнером. Гарантуємо, що команда ТРК «Рівне 1» зробить усе, аби телевізійний продукт був достойний уваги не лише глядачів у Рівному та інших містах України – а й за кордоном.

Ми готові працювати натхненно, аби розвивати спорт і допомагати клубу «Кардинал-Рівне» рухатися вперед. В нас є спільна мета, і я впевнена, що спільними зусиллями ми її досягнемо.

Разом з тим, команда з Рівного продовжує активно шукати гравців, які могли би її підсилити. Наразі відомо, що повернулись у розташування «жовто-зелених» Максим Мануйленко та Віктор Чудля. Натомість, покинув команду з власної ініціативи Антон Клушин, з яким рівняни були готові підписати контракт. Гравець погодився на пропозицію працевлаштування за кордоном. Не підійшов тренерському штабу і Сергій Стремілов, який зіграв на товариському турнірі у Львові.

Таким чином, нині у клубі сподіваються на якнайшвидше відновлення після травми Богдана Новака. А також - шукають ще одного-двох досвідчених виконавців, які могли б реально посилити команду.

Нагадаємо, що «Кардинал-Рівне» розпочне новий сезон Екстра-ліги виїзним поєдинком проти львівської «Енергії».

Прес-служба Асоціації футзалу України, за матеріалами офіційного сайту МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)

 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!