«Кардинал-Рівне» – «Продексім» – 2:3. Післямова

До вашої уваги післяматчеві коментарі головного тренера господарів Сергія Піддубного та тренера гостей Ігоря Москвичова.

Сергій Піддубний, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне»:

– Дозволили супернику впіймати нас на контратаках. Хоч перед поєдинком добре вивчили сильні сторони «Продексіма». Наголошував гравцям, що проти херсонців треба самим вести гру. Загалом, у мене сьогодні склалося неоднозначне враження. Ніби й непогано виглядали. Але все-одно – це не те, чого я хочу від команди. 

Сьогодні було багато сумбуру на майданчику. І у нас не знайшлося гравців у кожній з четвірок, які б вели гру команди. Лише в окремих епізодах ми демонстрували гарне взаєморозуміння.

Коли ми вели в рахунку – потрібно було притримати м’яч, не бігти вперед. Вважаю, що невдало сьогодні зіграв Михайло Волянюк. Часто приймав неправильні рішення. Ми помилялися. Насамперед, це були тактичні помилки. І такі технічні гравці, які виступають у складі херсонського клубу одразу нас за це карали. 

Після таких поразок – боляче. Вважаю, що сьогодні суперник був нам під силу. За інших обставин ми могли б перемогти. Але футзал – це командна гра. Команда повинна усе робити синхронно. Цього на майданчику сьогодні не було. 

Я вже сказав про усе це гравцям. Але результат вже не змінити. Суперник доклав чимало зусиль, але ми фактично подарували йому три очки. 

Ігор Москвичов, тренер МФК «Продексім»:

- Ми обіграли суперника за рахунок класу наших виконавців. Грою команди ми не задоволені. Але в цьому немає нічого дивного. Цього тижня в нас змінився головний тренер. Команда отримала дуже багато нової інформації і футболісти просто ще не встигли її засвоїти. Звідси – така велика кількість помилок. Звісно, ми раді, що перемогли. Це той результат, який нас задовольнив. 

- Сьогодні «Продексім» продемонстрував надзвичайно швидкісний футзал. Це робота вже нового тренера, чи ще Ваші напрацювання?

- Це робота нового тренера. Загалом – це наша внутрішня кухня. Не хочу вдаватися в деталі. Гра змінюється. Ми хочемо використовувати європейський підхід до процесу роботи клубу та тренування гравців. Цього вимагає президент. І ми сподіваємося, що такі наші починання підуть на користь усьому українському футзалу. Адже суперники також чомусь у нас вчитимуться.

- Сьогодні Михайло Волянюк забив гол у ворота Вашої команди. Чи не шкодуєте, що відпустили його?

- Особисто я – трохи шкодую. Але це життя. Сьогодні ти в одній команді, завтра – в іншій. Хоча так, трохи прикро, що тепер він забиває у наші ворота.

Джерело: прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!