«Кардинал-Рівне» - «Титан» - 5:1. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів «Кардинала-Рівне» та «Титана» - Сергія Піддубного та Дмитра Камека.

Сергій Піддубний, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне):
- Чекав саме такої в’язкої гри, бо ми детально вивчали суперника. В першому таймі зіграли дуже зібрано і не дозволили «Титану» розбігтися. Після перерви ми свідомо закрилися на власній половині майданчика і намагалися гра по рахунку, на контратаках. На турнірі у Хмельницькому ми зустрічалися із «Титаном» і також були готові до того, що вони одразу підуть вперед із п’ятим польовим. Вважаю, що в чисельній меншості ми теж відіграли добре. Щоправда, пропустили випадковий гол.

За гри 4 на 4 у суперника фактично не було реальних моментів. Так, вони з’являтися, коли вони атакували вп’ятьох. Десь ми не встигали усіх «закрити». Але добре зіграв у цих епізодах Юра Свинарчук. До того ж, рахунок на табло на той момент вже залишав нам право на помилку.  Вважаю, перемогли заслужено.

Хотів би знову відзначити наших вболівальників. Радий, що віддячили їм за підтримку.

Маю також визнати, що не всі гравці поки на сто відсотків готові функціонально. Команда ще набирає обертів. Нам потрібно трохи часу.

Дмитро Камеко, головний тренер МФК «Титан» (Покровське):
- Наша проблема – у порозумінні гравців та тренера. Я, як тренер, кажу щось одне, а гравці роблять інше. Так було у попередній грі в Івано-Франківську. Там, щоправда, ми зуміли вистояти і здобути перемогу. Так було і сьогодні. Ми нафолили і потрібно було «вбивати» час. Думаю, це всі розуміли. Натомість, хлопці полізли вперед і отримали перед перервою необов’язковий другий гол. Після цього гра зламалася повністю.

Стосовно фолів – не хочу нічого говорити і нікого звинувачувати. Працюємо далі. Я подякував хлопцям на настрій і боротьбу. Ми сьогодні завдали принаймні двічі, а може, й втричі більше ударів по воротах, аніж суперник.

«Кардинал-Рівне» - контратакуючи команда. Сьогодні вони на цьому і зіграли. Ми змушені були йти вперед і відігруватися. А щодо першого голу – то я весь попередній тиждень розбирав з командою цей розіграш штрафного…

У Рівному мене здивували вболівальники. Приємно здивували. Дуже давно не доводилося грати в такій атмосфері, де через шум не можна докричатися до гравців і потрібно все пояснювати жестами. Вболівальники дуже круто підтримували свою команду.

За матеріалами офіційного сайту МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)                   

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!