Локомотив – Продексім 0:0. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів харківського «Локомотива» та херсонського «Продексіма» - Євгена Ривкіна та Ігоря Москвичова.

Євген Ривкін, головний тренер МФК «Локомотив» (Харків):

- Гра у виконанні хлопців була на дуже високому рівні. Нам вдалося диктувати супернику те, що ми хотіли. Я розумію, що всі звикли, що «Локомотив» біжить, усе змітає. Але, думаю, що люди, які так думають, переоцінюють нас. Ми тільки намагаємося побудувати абсолютно нову команду. Для мене прогрес саме в тактичному малюнку. Очевидно була добре керована гра, створювали моменти. Моменти, звісно, були забійні – треба відзначити воротаря команди суперника. Треба відзначити і суперника – він гідний був.

Я вважаю, що роботу, яку нам вдалося зробити за цей тиждень, можна оцінити як позитивну. Підкреслю, що в інтерв'ю після 0:5 говорив, і зараз ще раз кажу, що йде рутинна робота з побудови нової команди. Я розумію, що від «Локомотива» всі чекають, але треба розуміти ситуацію, в якій зараз знаходиться «Локомотив». Вона досить непроста – це перший момент. Момент №2 – це те, на мій погляд, що ми дуже жваво побігли, показали те, що ми можемо насправді на початку сезону. Потім ми місяць разом не працювали. Повертати ту ігрову ідею і зв'язки, які у нас були, знадобиться досить тривалий час. Можливо, і місяцем не обмежиться. По суті, заново довелося працювати в дворазовому режимі, підтягувати фізику, ставити ту гру, яку хотілося б бачити. Але ми ж не можемо не грати на результат? А якщо грати на результат, то треба грати десь більш хитро. Те, що ми і ми намагалися сьогодні робити. І я радий, що футболісти це розуміють – інша справа не вистачає виконавців. Поки! Травма Сірого на сьогоднішній день для нас вже велика втрата. Втрата будь-якого футболіста для нас значить дуже багато. Тим не менше, процес йде, і я його оцінюю як позитивний.

- Гра у 6 польових гравців в останні 7 хвилин – головна ідея цього була вирвати перемогу, або ж все-таки зберегти нічийний рахунок?
- Ми грали однозначно на перемогу, і тільки тому стали грати у 6 осіб. Тому що рівень цих шести набагато вище, ніж у інших футболістів. Ми мали масу моментів саме в ці хвилини – значить, кваліфікація у хлопців є, і треба трошки відчути впевненість, ще раз притертися один до одного. Тривалих пауз таких вже більше не буде, і я планую, що через місяць-півтора команда повинна показувати більш впевнену гру. Ще раз підкреслю – гра сьогодні була дуже і дуже хороша.

Ігор Москвичов, головний тренер ФК «Продексім» (Херсон):

- Нічия на виїзді у Харкові для вашої команди прийнятний варіант?
- Звісно, повезти одне очко із Харкова – цього дорого коштує. Притому, якщо бачити, що на початку другого тайму було 3-4 хороших моменти у «Локомотива». Тому, я вважаю, що ми заробили все-таки очко. Зрозуміло, і у нас були моменти, але не такі явні. Я дуже задоволений результатом, дуже задоволений ставленням хлопців до справи. Тому, дуже радий, дуже радий цьому очку, заробленого у важкій боротьбі.

Що ще хотілося б сказати – так, було видно, що і «Локомотив» грав дуже обережно, і ми дуже обережно. І все-таки не вистачало краси футзалу. «Локомотив» після поразки теж боявся йти у відкриту. Видно було, що десь у них було завдання зберегти свої ворота. Той результат, який на даний момент є, він закономірний. Нам це очко в турнірній таблиці допоможе надалі. Додасть впевненості в собі, тому що після двох провальних ігор на старті намічається поліпшення в грі, сподіваюся, що так і буде продовжуватися.

- Чи можна вважати, що Литвиненко і Ципун – кращі гравці сьогоднішнього матчу?
- Два-три сейви що Литвиненко, що Ципун зробили. Якщо рахунок 0:0, не можна, а потрібно вважати. Тому що це говорить про слабкість нападників. Якою б нападник не був, який поставив за мету забити гол – повинен забивати. 0:0, звісно, не футзальний рахунок, але це, Ви правильно сказали, завдяки воротарям.

За матеріалами сайту Sport.ua

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!