Локомотив – Титан-Зоря 3:5. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів «Локомотива» та «Титан-Зорі» - Євгена Ривкіна та Віталія Соломки.

Головний тренер «Локомотива» Євген Ривкін:

- Дії моїх підопічних були вкрай незадовільними. Напевно, треба принести вибачення нашим уболівальникам – ми не маємо права так грати. В той же час повинен відзначити, що команда перебуває в глибокій психологічній кризі – це помітно. Щось швидко з командою зробити, на жаль, не вдалося. Причини, на мій погляд, більш об'єктивні, ніж суб'єктивні. Трохи, я вже говорив, нам важко, і ще раз хочу підкреслити – не порівнюйте команду «Локомотив», яка була в тому році, з командою, яка зараз. Це абсолютно дві різні команди – по мотивації, по роботі, по тренувальному процесу.

Це ніяк не виправдовує нашу гру – вона, на жаль, була безвольною. І мені не вдалося змусити хлопців працювати не тих швидкостях, на які вони готові. Ще раз кажу – це не виправдання нам, але причини є, вони – об'єктивні. Будемо думати, як з цієї ситуації виходити. Добре, що вона трапилася ось зараз, і, думаю, якщо б, не дай Бог, це сталося в плей-офф, то ми б не вийшли. А зараз у нас є можливість – ми побачили, кому на сьогоднішній день результат цієї команди просто байдужий, такі теж є. Хто з футболістів б'ється, показує – спробуємо щось зробити. Що вийде, покаже час.

- Після матчу в роздягальню заходив президент клубу Сергій Крилов. Можете сказати, про що йшла розмова?
- Я думаю, на це питання, напевно, краще відповість президент. Бо говорив він – думаю, мені немає сенсу говорити те, що говорив він. Я думаю, що і у Сергія Вадимовича, і у мене, і всіх один головний біль. Ситуація вкрай складна. Тому, що нам ставлять завдання завойовувати високі місця, всі повинні розуміти, що швидко поміняти команду, поміняти психологію команди, змінити багато речей, які були притаманні тій команді «Локомотив», яка була до цього, просто неможливо. Думаю, будь-який спортивний психолог зможе вам це пояснити. Можу сказати, що значна частина команди націлена на результат – нам треба час, нам треба взаєморозуміння, і сподіватися на те, що ми зможемо з честю вийти з цієї ситуації.

- У зв'язку з цим майбутня тритижнева пауза на руку команді?
- У цій ситуації на руку те, що попереду Новий рік. Цей рік був для нас досить непоганим. Ми завоювали і Суперкубок, і Кубок України, навіть друге місце в чемпіонаті, може, і було для нас невдале, але теж досить високе місце. Багато клубів можуть тільки думати про те, щоб завойовувати такі місця. У той же час, це був і рік, в якому нам було важко. Відбувалися різні ситуації і на майданчику, і в житті. Настає Новий рік – ми всі сподіваємося на те, що він докорінно змінить ситуацію, що все погане залишиться в старому році. Тому, ще раз приношу свої вибачення нашим уболівальникам, прошу запастися терпінням. Від душі вітаю всіх з наступаючим, навіть незважаючи на сьогоднішній матч. Будемо сподіватися, що в Новому році буде більше позитивних емоцій.

Головний тренер «Титан-Зорі» Віталій Соломка:

- Важка була гра, але іншого, тут на виїзді, від гри з «Локомотивом» ми і не очікували. Хотілося закінчити рік на мажорній ноті, тому ми дуже серйозно готувалися саме до цієї гри. І попередню трохи якось пропустили повз вуха, хоча і не можна таке робити. Але ми готувалися саме на «Локомотив». Плюс, у понеділок у президента День народження, хотілося йому подарунок зробити. Як бачите, вийшло. Тому, користуючись нагодою, від імені команди його вітаю.

- Що у вас в роздягальні сталося в перерві? Адже в першому таймі команда зовсім виглядала блідо.
- Намагалися приспати «Локомотив»... Це жарт, звичайно. «Локомотив» у перші хвилини, коли агресивно пресингував, не давав нам нічого зробити. Тому так і вийшло. А в другому таймі вони почали зустрічати нас на своїй половині, з'явилися вільні зони, і ми почали трошки атакувати. Після голів – одного, другого – ніби крила виросли, і ми почали грати більш розкуто, з'явилося більше моментів. В результаті, практично всі реалізували.

- При рахунку 3:3 ви продовжували атакувати – нічия не влаштовувала?
- Нас влаштовувала і нічия, але був епізод атакувати – для чого бігти назад? Тому, хлопці побігли, і добре, що забили.

За матеріалами сайту Sport.ua
Фото: МФК «Локомотив» (Харків)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!