Локомотив – Ураган 4:1. Післямова

Після закінчення стартового матчу чемпіонату України між «Локомотивом» та «Ураганом», який закінчився перемогою «залізничників» з рахунком 4:1, наставники обох команд поділилися своїми думками щодо гри з представниками ЗМІ.

Євген Ривкін, головний тренер «Локомотива»

- Треба привітати і хлопців, і наших уболівальників з початком чемпіонату. Те, що перемогли, чудово, хлопцям за це дякую, але є такі елементи, над якими нам доведеться багато працювати. Бо це була не та гра, яку хотілося бачити. Може бути, тому, що початок сезону, але, швидше за все, треба розуміти, що зараз у нас оновлена команда, і виконувати ті речі, які ми можемо, ми ще поки не можемо. Але це означає, що нам є, над чим працювати. Але ще треба зазначити, що сьогодні гра з антуражу була, як товариський матч. Напевно, треба принести вибачення нашим уболівальникам – багато моїх знайомих обірвали мені телефон, і з гнівними висловлюваннями обурювалися, чому гра почалася в 12. Але тут, напевно, ситуація пов'язана з телетрансляціями, і вийшов такий млинець грудкою. Тому, перед вболівальниками ми вибачаємося, і надалі, думаю, будемо ставити гри на більш зручний для них час.

- У вас зараз багато новачків, і була перша гра сезону. На скільки відсотків гравці притерлися один до одного? Як далеко від свого потенціалу вони зараз знаходяться?
- Я читав в одній статті, що гравців, які пішли з команди «Локомотив», а це 9 чоловік, можна було б зібрати добротну команду. Думаю, що немає помилки в цьому висловлюванні, бо команда за один або два дні не робиться. Те, що зараз є результати, це треба пояснити тим, що всі хлопці сконцентровані на роботі, і зараз намагаються максимально зрозуміти ту ігрову ідею, яку сповідує команда «Локомотив». Ви бачите, повністю змінилися четвірки. Немає тієї першої четвірки, коли всі говорили, що вона робить результат, а друга, відверто кажучи, на майданчику майже відсутня. Ось зараз ми намагаємося зробити дві боєздатні четвірки, у чому ми розбудовуємо навчально-тренувальний процес. Але це реально, життя нас змушує робити певний крок вперед. Коли ми його зробимо, я думаю, що це буде помітно не тільки по рахунку, але і по малюнку гри. А поки можливі коливання.

Іван Скіцко, головний тренер «Урагана»:

- Перш за все, хочеться привітати «Локомотив» з перемогою. Господарі заслужено перемогли. Шкода, що ми програли цю гру – готувалися дуже серйозно. Якщо по грі, то були два ключових моменти. Ми програли боротьбу, і саме на це ми акцентували увагу футболістів. Нашими помилками «Локомотив» користувався і створював моменти. Прикро, звичайно, але ми далі будемо готуватися. Зараз лише початок сезону, добре, що гра показала наші помилки. Зараз у нас буде дуже серйозна гра з «Енергією», в якій нам однозначно треба брати три очки.

- Наскільки велике оновлення у вашому складі?
- Як всім відомо, до нас прийшли досвідчені футболісти. Це наше посилення, але сьогодні вони проявили себе не з кращого боку. Вони повинні бути лідерами, і сьогодні вони не взяли на себе цю ношу. Але ми віримо, що вони зрозуміють, проаналізують свої помилки – тому що були допущені помилки від них. В майбутньому, віримо, що вони проявлять свої найкращі якості.

За матеріалами сайту Sport.ua

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!