ЛТК-ІнБев-НПУ готується до сезону

Об’єднана лугансько-житомирсько-київська команда «ЛТК-ІнБев-НПУ» готується до нового сезону. За словами головного тренера команди Валерія Туркіна, «телефоністи» вже протягом трьох тижнів тренуються у залі спорткомплексу НПУ ім.. Драгоманова у дворазовому режимі. Протягом цього часу об’єднана команда, яка у міжсезоння втратила кількох гравців, проводила втягуючі тренування, а тепер працює над награванням різноманітних комбінацій та четвірок.

Серед тих, хто залишив «ЛТК-ІнБев-НПУ» в це міжсезоння, в основному, провідні гравці команди. Так, Максим Мануйленко, Павло Концеба та Артем Фаренюк перейшли у «Кардинал-Рівне» і вже тренуються з рівненським колективом. Максим Літвінов практично підписав контракт з харківським «Локомотивом» - йому залишилось тільки пройти медогляд та поставити підпис під контрактом. Окрім того, стан «ЛТК-ІнБев-НПУ» залишили Ігор Горло та Олександр Біляченко. Натомість, є у команді й кілька новачків. Це колишній лідер криворізького «Привата» Роман Бакум, брат Павла Концеби – Максим Концеба, який у минулому сезоні грав за «Скідку-Ірпінь», а також Володимир Поночовний з київського «Політехніка». Окрім того, з командою тренується молодий воротар Богдан Паламарчук, який є вихованцем конотопської ДЮСШ (гравець 1999 р. н.). Поки що з командою не тренується досвідчений голкіпер «ЛТК-ІнБев-НПУ» Михайло Соколовський, який заліковує травму ключиці. За словами Валерія Туркіна, команда і надалі шукає кандидатів на підсилення.

Таким чином, наразі «ЛТК-ІнБев-НПУ» готується до нового сезону в такому складі: воротарі – Олександр Сухов, Михайло Соколовський, Богдан Паламарчук; польові гравці – Віталій Дзюба, Максим Концеба, Роман Бакум, Денис Зеленкевич, Максим Чеберяк, Артем Мороховець, Олександр Карбула, Володимир Поночовний, Роман Цапов, Валерій Директоренко.  

-Щодо планів на початок сезону, то ми плануємо зіграти у «Кубку Свободи», який проходитиме у Хмельницькому, Відкритому Кубку Львівщини, а також зіграємо перед початком сезону в невеличкому турнірі, в якому, окрім нашої команди, зіграють «ІнБев» та «ІнБев-2». Цей міні-турнір відбудеться у Житомирі. Якщо казати про задачі на сезон, то поки нам керівництво не ставило жодних задач, але зараз ми робимо акцент на тому, щоб учорашні дублери – Денис Зеленкевич, Олександр Карбула, Артем Мороховець – у новому сезоні вже стали основними гравцями та були готовими вести команду за собою. Щодо завдань з боку керівництва НПУ ім.. Драгоманова, то воно задоволене третім місцем у фінальній частині чемпіонату України серед ВНЗ у Сумах, а також перемогою у Кубку Києва серед ВНЗ. Завдання на новий чемпіонат України серед ВНЗ ми, вочевидь, отримаємо вже ближче до листопада. А поки що ми цілеспрямовано готуємось до старту в новому сезоні Екстра-ліги. – розповів Валерій Туркін прес-службі АФУ.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!