ЛТК-ІнБев-НПУ в товариському матчі обіграв свій фарм-клуб

У минулі вихідні в рамках підготовки до нового сезону об’єднана команда «ЛТК-ІнБев-НПУ» зіграла товариський матч зі своїм фарм-клубом – житомирським «ІнБевом». Враховуючи те, що у це міжсезоння склад «телефоністів» зазнав значних змін, то було цікаво подивитись на колектив, який тренує Валерій Туркін. Однак, у той же час було цікаво подивитись і на фарм-клуб «ЛТК-ІнБев-НПУ», тим більше, що «ІнБев» наразі має ігрову практику.

За підсумками поєдинку перемога дісталась «ЛТК-ІнБев-НПУ». Хоча спочатку підопічні Валерія Туркіна програвали 0:1. Але скоро вони змогли схилити шальки терезів на свою користь і перемогли з рахунком 5:3. У «телефоністів» відзначились Артем Мороховець, Роман Цапов, Олександр Карбула та Максим Чеберяк (двічі). Що стосується «пивоварів», то у них забивали Михайло Соколовський, Богдан Мосійчук, а також згаданий вище Максим Чеберяк, який відзначився автоголом.

Після поєдинку обидва тренери висловили задоволення проведеним спарингом.

-Ми задоволені як результатом, так і малюнком нашої гри. Зробили все те, що планували на цю гру. Так, були деякі помилки, але на даному етапі зборів це виглядає логічно. Щодо новачків, то їм зараз ще важко, а особливо – Віталію Коробці, якому лише 16 років. Непогано сьогодні провів свій ігровий відрізок Богдан Паламарчук. Але я впевнений, що всі наші потенційні новачки ще додадуть у своїй грі. – резюмував головний тренер «ЛТК-ІнБев-НПУ» Валерій Туркін.

-Незважаючи на те, що ми програли цей поєдинок, я задоволений грою своїх підопічних, особливо молодих гравців. Враховуючи те, що ми грали без п’ятьох провідних гравців, то зіграли доволі непогано. Можливо, якби зіграли наші лідери, то ми змогли би і виграти. Наразі ми граємо у літній першості Житомира та готуємось до проведення зборів, після чого ми вже будемо чекати на старт зимової першості Житомира, у якій нам поставлена максимальна задача. Щодо співпраці з «ЛТК-ІнБев-НПУ», то ми і надалі готові надавати практику тим гравцям, які матимуть мало ігрового часу в головній команді або проходитимуть відновлення після травм. Окрім того, будемо сподіватись, що хтось у перспективі зможе поповнити лави «ЛТК-ІнБев-НПУ» з нашої команди. – таким був аналіз цього спарингу від наставника «ІнБева» Михайла Соколовського.

Нагадаємо, що «ЛТК-ІнБев-НПУ» візьме участь у «Кубку Свободи», який відбуватиметься у Хмельницькому, а у Екстра-лізі стартує у другому турі, коли зіграє на виїзді проти херсонського «Продексіма».

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

Фото: «Спортивний Житомир»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!